Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ella o prvom seksu: Trajalo je dvije sekunde i bilo je epično

None Foto: Boris Sćitar/Pixsell 5

Novopečena pjevačica Ella Dvornik rekla je da se samo htjela riješiti prvog seksa jer su je prestrašile priče koliko boli prvi put. Sve je odmah ispričala roditeljima

Kći pokojnog Dina Dvornika otkrila je za net.hr kako na svom profilu za obožavatelje na Facebooku djevojkama često dijeli savjete o seksu i vezama.

- Primijetila sam po njima da ih seks uopće toliko ne zanima, već me pitaju za savjet kako ga izbjeći. Na primjer, cura ima 15 godina i dečka, on se želi seksati, a ona ne bi. Kako da mu kaže da ne bi, a da se on ne naljuti. Ja joj kažem da je debil ako je ostavi zbog toga i da onda ne bude s njim. Dok sam ja bila mlađa curama je bilo bitno samo da se riješe toga, sada je ok, roditelji nemojte se brinuti - rekla je Ella Dvornik (21). 

Novopečena pjevačica nije se libila pred kamerama opisati svoje prvo seksualno iskustvo.

- Svima je bilo grozno prvi put, a meni je baš bilo epično. U biti ne mogu čak ni nazvati da je to bio prvi seks, svi su me toliko prestrašili s tim koliko boli, tako da sam se samo htjela toga riješiti. Trajalo je dvije sekunde, ustala sam se i otišla sam doma. Naravno da sam sve ispričala mami i tati, a mama je okretala glavu i nije mogla vjerovati. Onda sam morala ići kod ginekologa - rekla je Ella.

Dodaje da je o tome sve znala jer je kao mala imala knjigu o porodu.

- U vrtiću sam pokazivala djeci da ih rode nisu donijele nego da mama i tata rade to i to. Onda su mi mamu i tatu pozvali u vrtić jer sam uništila sve snove djeci - kroz smijeh je ispričala Ella.

Komentari (145)
  • vidim po komentarima svi nešto pišu kak bi se sramili imat takvo djete, ovo ono, a kaj je najtužnije velika većina današnje mladeži jedva čeka da primi racku ili dobije čkepi i ne samo vezano uz to nego i ostale stvari koje će kad tad probati,napraviti itd..ak si mislite da je vaše djetešce nevinašce, ne nije, svi rade greške tak i vaša djeca mada se vi uvjeravali kolko si znate djete u svaki sitni detalj!!

    10. 10. 2012,   13:33
  • nekad se taj naziv 'pjevač' trebao zaslužiti. danas svaka drka je pjevačica. tužno jbg. da joj ćaće nije bilo, sad bi radila u prodavnici za 2 000 kuna mjesečno...

    10. 10. 2012,   12:43
  • Sva sreća da ovo nemogu pročitati njezin stari i djed...E Dino, da ovo vidiš..A stari majstor Boris bi zašamarao i nju i staru joj...koja je "gura" uporno..Kao fali nam u ovoj zemlji još sponzoruša pa se i ona ubacila u biznis...Nevjerojatno, a bila je tak slatka klinka, doduše malko opičena sa Avrilkom i sličnim sranjima, al sam mislio da je to samo faza.. Ovo sad na slici, nemrem prepoznat..

    10. 10. 2012,   12:41