Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ellen DeGeneres vara i viče na Portiu de Rossi, a ona se opija

None Foto: Pixsell 6

BIOGRAFIJA Brak im je navodno pred raspadom, a voditeljica pati od depresije i često bijes iskaljuje na svojoj supruzi. Veza im je turbulentna od samog početka

Novinar Randy Jernigan u rujnu će objaviti neautoriziranu biografiju Ellen DeGeneres (56) u kojoj tvrdi da je voditeljica loša supruga i preljubnica.

- Veza Ellen i Portie de Rossi (41) od početka je turbulentna. Obje su varale, Ellen s mlađim ženama, a Portia s dvjema bivšima - tvrdi autor.

Dodaje da Ellen već godinama pati od depresije i naglih promjena raspoloženja te bijes istresa na supruzi dok se glumica s problemima bori opijajući se i gutajući antidepresive. Jernigan tvrdi da su Ellen i Portia već četiri puta pokušale ići na bračno savjetovanje.

- Kad se počnu postavljati ozbiljna pitanja, Ellen odustane. Svojim pijanim ispadima Portia ju često sramoti pred prijateljima, a ona joj vraća tako da joj kaže koje joj se druge žene sviđaju, što glumicu izludi - govori Jernigan i dodaje da vjeruje da se vole, ali da im braku nema spasa.

- Ponašaju se kao djeca i vraćaju jedna drugoj milo za drago. Njihova veza je toksična - kaže autor knjige 'Život i karijera Ellen DeGeneres'. Ellen i Portia u braku su šest, a u vezi deset godina.

Komentari (41)
  • A otkud to ona zna što se dešava u njihovim životima?

    25. 7. 2014,   23:22
  • jel to njima autor knjige drži svijeću dok se sve to dešava??

    26. 7. 2014,   01:07
  • Ne vjerujem !

    25. 7. 2014,   20:46