Obavijesti

Show

Komentari 17

Elton John: Mama, ne brini, ja sam odabrao glazbu za sprovod

Elton John: Mama, ne brini, ja sam odabrao glazbu za sprovod
4

Glazbenik se s majkom pomirio samo nekoliko mjeseci prije njezine smrti u prosincu. Elton i Sheila su godinama bili posvađani zbog čega mu je, kako tvrdi, danas neizmjerno žao

VIDEO

Glazbenik Elton John (70) jutros je bio u obiteljskoj kapelici na privatnom sprovodu svoje majke Sheile Farebrother koja je početkom prosinca preminula u 93. godini u Velikoj Britaniji. 

- Majko, hvala ti što si me donijela na svijet. Sprovod je prošao savršeno. Danas je bila obitelj, a sutra će se od tebe oprostiti prijatelji. Ne brini, ja sam odabrao glazbu - rekao je ganuti Elton. S majkom se pomirio samo nekoliko mjeseci prije njezine smrti. Godinama su bili posvađani zbog čega mu je, kako tvrdi, danas neizmjerno žao. 

Glazbenik se 'razišao' s majkom 2008. jer ona nije željela prekinuti kontakt s njegovim bivšim menadžerom Johnom Reidom i osobnim asistentom Bobom Halleyem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Elton John: Sinovima ću ostaviti pet posto bogatstva
Elton John: Sinovima ću ostaviti  pet posto bogatstva

- Rekao mi je da me mrzi i zalupio slušalicu. Meni, svojoj majci - govorila je tada šokirana Sheila. Glazbenik majci navodno nije dopustio niti da viđa njegove sinove Zacharyja (7) i Elijaha (4), ali joj je ipak financijski pomagao. Pomirili su se prošle godine kad joj poslao buket orhideja za rođendan. 

Elton je već 27 godina u vezi s filmašem Davidom Furnishem (55). 

- David je divan otac. Ne smeta mu što je na drugome mjestu, iza naše djece. Imam obitelj kakvu samo mogu poželjeti - rekao je John. Sinove im je rodila surogat majka, a u rodnom listu Elton je upisan kao otac, a David kao majka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac