Obavijesti

Show

Komentari 1

Elvisova i Hitchcockova vila prodana za 600 milijuna kuna

Elvisova i Hitchcockova vila prodana za 600 milijuna kuna
8

Ima heliodrom, kuglanu, wellness centar, čak i prostoriju sa slatkišima. Novi kupac je uz mega vilu naslijedio i kolekciju automobila vrijednu 207 milijuna kuna uz sedam članova posluge za sljedeće dvije godine

VIDEO

Najskuplja nekretnina u Americi prodana je po čak 62 posto manjoj cijeni. Iako je prvi put ponuđena 2017. godine za cijenu od milijardu i 700 milijuna kuna, tek su ovaj tjedan uspjeli prodati tajnom kupcu. Čini se da je vila bila preskupa i za bogate američke zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:27

Bila je na tržištu nekretnina u SAD-u tri godine s cijenom od milijardu i 700 milijuna kuna. Riječ je o najskupljoj kući na tržištu, a dio te vrijednosti je i u zavidnoj kolekciji automobila koju kupac dobiva uz kuću. Na tom posjedu, poznati i slavni žive godinama. S tim istim pogledom na Los Angeles živjeli su Elvis Presley, Howard Hughes i Sir Alfred Hitchcock. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrijednost kolekcije automobila procijenjena je na 207 milijuna kuna, a ističu se Pagan Huayna i Mercedes 540 K Special Roadster.

Locirana u Bel AIru, ova ogromna vila sadrži sve što možete poželjeti. Ova 'viletina' na 38000 četvornih metara, ima 12 spavaćih soba, 21 kupaonicu, kuglanu, heliodrom, spa zonu i više od 125 umjetničkih instalacija. Sadrži i pet barova, tri kuhinje, dva vinska podruma, vanjski infinity bazen iz kojeg se može gledati u ogroman filmski ekran. 

- Ovo je prilagođen dom sagrađen s najnovjim i najvećim značajkama, rekao je Makowsky dodajući da će kupac koji prođe vilom pomisliti: 'Ja sam u raju!'.

Makowsky je posjed kupio 2013. za oko 75 milijuna kuna od bivšeg nogometaša i trenutnog voditelja talk showa Michaela Strahana. Čitav je projekt trajao četiri godine, a 250 radnika je pomoglo da se Bruceova vizija oživi. 

Prodavatelji su tri godine govorili kako ovaj luksuzni dvorac 'dolazi sa svime', pa čak i uključuje sedam stalno zaposlenih članova posluge koji su plaćeni za sljedeće dvije godine.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život