Obavijesti

Show

Komentari 24

Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...

Emily: Mijo me očarao očima, a cure su me šokirale izjavama...
6

Uz mnoge komentare i pohvale za izgled i karakter, pratitelje je zanimalo bi li se prijavila u neku drugu sličnu emisiju, a tražili su i detalje oko Emilynog izgleda, čak i koliko je visoka i teška

VIDEO

Emily Živčić (24), jedna od kandidatkinja nove sezone showa 'Gospodin Savršeni', počastila je fanove na Instagramu brojnim priznanjima. Odgovarala im je na pitanja pa je napravila kolaže s odgovorima te ih objavila na društvenoj mreži. 

Uz mnoge komentare i pohvale za izgled i karakter, pratitelje je zanimalo bi li se prijavila u neku drugu sličnu emisiju, a tražili su i detalje oko Emilynog izgleda, čak i koliko je visoka i teška.

Jedan obožavatelj je htio znati koja joj je bila motivacija za prijavu u show pa je poručila: 'Odvažila sam se na nešto što sam mislila da nikad ne bih i nisam požalila' te dodala kako se za sada ne bi prijavila u neki drugi reality.

Očekivano, 'pala' su i pitanja o Gospodinu Savršenom. Tako je otkrila da odahne svaki put kad dobije ružu, ali i da su je neke djevojke iz showa iznenadile izjavama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Na pitanje: 'Je li Mijo tvoj tip dečka?', odgovorila je: 'Nemam konkretan tip muškarca koji me privlači' te dodala kako je na Miji prvo primijetila oči. Inače, pri prvom upoznavanju s Emily, Mijo je oduševljeno rekao: 'Kakav prekrasan osmjeh ima ova djevojka'. 

- To mi je bilo simpatično - iskreno je Dugorešanka odgovorila fanovima.

Studentica Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu otkrila je kako je završila srednju medicinsku školu u Karlovcu te da joj je VW Buba omiljena marka automobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni