Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Emily pokazala dnevni boravak pa je usput otkrila i golo tijelo

None Foto: Instagram; 15

Grudi je pokrila rukama, a njezino intimno područje ostalo je skriveno. Na fotografiji se nalazi i pas, no njega, kao ni dnevni boravak, većina fanova nije ni primijetila

Emily Ratajkowski (30) jedna je od onih manekenki kojoj je objavljivanje golišavih fotografija postala svakodnevica. Sada se pak 'pohvalila' luksuznim dnevnim boravkom kojim dominiraju boje.

- Jutra kod kuće - napisala je u opis fotografije na kojoj sjedi na prostranom kauču, i to potpuno gola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mornings at home ✨

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Grudi je pokrila rukama, a njezino intimno područje ostalo je skriveno. Na fotografiji se nalazi i pas, no njega, kao ni dnevni boravak, većina fanova nije ni primijetila pored golišave Emily.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Objavu je u kratkom roku lajkalo preko milijun i pol ljudi, a većina njih komentirala je kako je manekenka seksi. Jedan pratitelj je napisao 'Zumirao sam fotku', dok je drugom pak namještaj bio zanimljiviji od Emily pa joj je poručio kako mu se ne sviđa kauč.

MORA NA SUD Nestašna Emily: Zbog fotke bi mogla ostati bez milijun kuna

Inače, Ratajkowski se nedavno našla u središtu pozornosti jer nju i njezinu tvrtku Emrata Holdings tuži fotograf i profesionalni paparazzo Robert O'Neil, i to zbog fotografije koju je objavila na Instagramu.Tvrdi da manekenka nije licencirala njegovu fotografiju niti je od njega dobila odobrenje da je objavi na svom Instagram profilu. 

Foto: Instagram

Tuži je za odštetu od 150.000 dolara (oko milijun kuna). No traži i sav prihod kojeg je Emily zaradila objavljivanjem njegovih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (18)
  • Ja bih je probao i zahvalio se, više od toga ne.

    29. 10. 2019,   16:35
  • Emily je pokazala golo tijelo pa je usput " otkrila " i dnevni boravak

    29. 10. 2019,   17:03
  • I sta sad misli da je sexi ili reklama za nekakav nocni klub (puf)

    29. 10. 2019,   18:15