Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Emily Ratajkowski kao plavuša: 'Uživila se u ulogu kaubojke'

None Foto: Instagram/kolaž 13

Svoju smeđu kosu tako je, barem na jedan dan, zamijenila plavom perikom, a u prvi plan gurnula bujne grudi. Naravno, odmah su uslijedili brojni komplimenti sa svih strana

Britanska manekenka Emily Ratajkowski (27) diže prašinu za sobom gdje god se pojavi, a tako je bilo i nedavno na rodeu u Texasu za koji je Emily pripremila potpuno drugačiji look nego što je inače viđamo.

Foto: Instagram

Naime, manekenka je na sebe stavila kaubojski šešir, plavu periku, zmijaste visoke čizme i kožnu metalik jaknu na vezanje što je samo dodatno potvrdilo njezin 'kaubojski štih'. Ispod kratke jakne obukla je suknju na resice i svjetlucavi grudnjak.

Svoju smeđu kosu tako je, barem na jedan dan, zamijenila plavom perikom, a u prvi plan gurnula bujne grudi. Naravno, odmah su uslijedili brojni komplimenti sa svih strana.

- Nakon nje ovdje nikoga ne zanimaju konji, bikovi, laso i to... Emily je osvojila Teksas - čestitali su manekenki na novom izgledu mnogi njezini obožavatelji.

Foto: Instagram

Iako su je 'žicali' da zajaše bika, tu ponudu lokalaca zanosna Emily ipak je odbila sa smiješkom jer nije željela  uprljati bijelu opravicu kaubojke.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Komentari (62)
  • Što je ovo? Kakve su ovo proporcije ? Deblji joj je silikon u sisi od noge.

    27. 3. 2019,   09:08
  • Najzgodnija :)) mrsava, ravan stomak, uzak struk i jos ima i sise i guzicu.

    27. 3. 2019,   09:39
  • Kao stvorena za seriju Westworld, robot-žena koja udovoljava svim željama posjetitelja parka...

    27. 3. 2019,   14:47