Obavijesti

Show

Komentari 3

Estrada pomaže: Sevka i Rozga nastupaju za akciju #Spasime

Estrada pomaže: Sevka i Rozga nastupaju za akciju #Spasime
11

HUMANITARCI Severina, Jelena Rozga, Neno Belan... samo su neki od glazbenika koji će sutra pjevati za pomoć velikoj akciji #Spasime. Belan se uvijek rado odazove pozivima u pomoć, baš kao i Severina i Jelena

VIDEO

Na sutrašnjem humanitarnom koncertu u Esplanadi inicijative #SPASIME, koju je u ožujku pokrenula glumica i scenaristica Jelena Veljača (38) pjevat će cijela estrada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:18

Glazbenike predvode naše najveće zvijezde - Severina (47), Jelena Rozga (41) i Neno Belan (57), a pridružit će im se Maja Posavec (36), Detour, Pavel te mnogi drugi glazbenici. Cilj im je svima jednak - sakupiti novac za Fond #Spasime.

- Imam potrebu pomoći. Ove godine već sam imao desetak nastupa za razne humanitarne potrebe, a bit će toga još. U ovu akciju ulažem i svoj lik i djelo - kaže Neno Belan.

Glazbenik je pozvao sve koji se žele pridružiti akciji da pomognu telefonskim pozivima, doniraju ili pomognu na bilo koji način.

- Osnivanje i punjenje Fonda za pomoć i zaštitu žrtava nasilja je neophodno. Očito da država tu problematiku ne pokriva u dovoljnoj mjeri - rekao nam je Nenad Borgudan, frontmen i gitarist grupe Detour.

Glazbenici se slažu da je potrebno osigurati adekvatnu pomoć i zaštitu. To je, dodaju, zadatak države, no svjesni su da je kod nas ta zaštita na nižem nivou od potreba i nužnog standarda.

Podsjetimo, Fond za pomoć i zaštitu žrtava nasilja osnovali su Zaklada za ljudska prava i solidarnost - Solidarna te inicijativa #SPASIME. Fond će, između ostalog, žrtvama nasilja pružati stambenu, pravnu i zdravstvenu pomoć. Sve donacije koristit će za hitnu pravnu, zdravstvenu i psihološku pomoć žrtvama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...