Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Eurosong postaje show lutaka zbog loših pjesama'

None Foto: Danko Vučinović

Željko Joksimović, koji ove godine vodi Eurosong u Beogradu, otkrio je kako će predstavnik Bosne Laka na pozornicu dovesti pet starih baka

Vodit ću Eurosong, samo sam se odrekao revijalnog dijela, prokomentirao nam je Željko Joksimović (35) nedavnu raspravu trebaju li mu oduzeti ulogu voditelja jer je autor pjesme “Oro”, kojom će Jelena Tomašević (24) predstavljati Srbiju. Srpski pjevač, koji je 2004. pjesmom “Lane moje” osvojio drugo mjesto na Eurosongu, veseli se međunarodnom natjecanju jer misli da će se Srbija pokazati kao sjajan domaćin te time ubrzati ulazak u EU. Vjeruje u pobjedu svoje pjesme jer je kvalitetna, a o sve većem broju maskiranih pjevača, lutaka i lažnih Elvisa kaže:
- U nedostaku inspiracije ljudi od toga prave show.
Željko i Jelena u HTV-ovoj emisiji “Na domaćem terenu” osvrnuli su se na hrvatske predstavnike, Kraljeve ulica, kazavši da su najstariji na natjecanju, ali da će se dobro složiti s pratnjom predstavnika Bosne Lake koji će na pozornicu dovesti pet starih baka. Nakon Eurosonga Joksimović počinje s projektom “Balkan”. Kaže da ne bi ni za kakav novac pjevao političkoj stranci kao Marija Šerifović, prošlogodišnja pobjednica Eurosonga.

Komentari (10)
  • jedva cekam eurosong ali samo zbog joksimovica :)

    14. 4. 2008,   18:12
  • eurosong je odavno veliki šund i smeće..

    14. 4. 2008,   18:19
  • laka nije za eurosong pjesma je ok ali horozi i bake nisu za to fuj!!!!!

    14. 4. 2008,   16:38