Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ex Miss Banić izbacila trbuh i plesala oko prometnog znaka

None Foto: Screenshot 7

S BB Ornelom, Ivanom Znaor i Nandi Uzelac snimila je svoju verziju spota za hit 'I Wanna Go' Britney Spears. Katarina nije marila za 'šlaufiće' dok je vrtjela bokovima

Ornela Bešker Amulić (24), bivša sudionica "Big Brothera", bivša Miss Hrvatske Katarina Banić (21), spisateljica i novinarka Nandi Uzelac te bivša Miss Dalmacije i The Best Model Dalmacije Ivana Znaor jako vole Britney Spears (29). Djevojke su toliko očarane pjevačicom da su snimile svoju verziju spota za Britneyin hit "I Wanna Go".

Katarina Banić u spotu se potpuno opustila i zaplesala. Vrtjela se oko prometnog znaka na ulici i pritom pokazala sve nedostatke. Trbuh joj se jasno vidio kroz pripijenu majicu, no to je nije smetalo dok je na Britneyinu pjesmu izvijala bokove. 

Katarina je prije nekoliko mjeseci podvrgla terapiji 'Hidrocolon', odnosno ispiranju debelog crijeva. Tad se pohvalila da je izgubila nekoliko centimetara oko struka, rekla je da se osjeća kao da je deset kila lakša. Čini se da je sve izgubljeno uspješno vratila. 

Komentari (63)
  • A nekad sam se smijao Nadrealistima i Djuri !!!!

    20. 9. 2011,   16:12
  • Hahahah ova Ornela je totana LEZBA ...

    20. 9. 2011,   16:15
  • Mljac, komad je to ženske, znao bi Brane šta s tim treba da se čini... ;-))

    20. 9. 2011,   16:10