Obavijesti

Show

Komentari 58

Fani Čapalija bila je najljepša misica, a sad se vraća na scenu

Fani Čapalija bila je najljepša misica, a sad se vraća na scenu
3

POPUT DIVE Miss Europe 1993. na snimanju u Splitu za kampanju Monike Sablić ispijala je šampanjac i nije skidala sunčane naočale. Prije nekoliko godina pokušala je lansirati parfem 'Its’ OK'

VIDEO

A lipo mi je bilo ponovno snimati. Pogotovo jer je to bilo u Splitu. Nisam se posebno pripremala, samo sam jedva dočekala dan kad ćemo snimati. Bila sam nestrpljiva i uzbuđena, kaže Fani Čapalija (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Najljepša Europljanka 1993. godine u splitskom hotelu Marmont stala je pred fotobjektiv Danijela Galića. Snimala je kampanju za božićnu kolekciju koju je splitska dizajnerica Monika Sablić (37) nazvala 'Fani'. Čapalija je na setu ispijala šampanjac i jela kroasane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Fani

Monika je htjela usrećiti

U maniri dive nije skidala sunčane naočale s lica. Fani je nosila Monikinu crnu šljokičastu haljinu bez rukava koja je otkrila njezine vitke ruke, kao i tetovaže, kojih ima pet. Uz simbole om, ključ života i broj devet, tetovirala je i početno slovo B, njezina psića, muzikalnog maltezera Benija, koji obožava Magazinovu pjesmu 'Kokolo'. Modnu kampanju snimali su pored okićenog bora, a Fani je, kako kaže Monika, uživala u božićnom ugođaju.

- Čapalija je sinonim ljepote. Ljudi je obožavaju. Htjela sam i nju usrećiti za Božić - kaže Sablić o angažmanu splitske misice. Čapalija posljednjih nekoliko godina živi osamljeničkim životom na Čiovu sa svojim psićem Benijem.

Fani

- Ima udvarača, ali nisu za mene. Želim da muško bude muško, to je pod broj jedan. I da osjetim taj klik - kaže Fani, koja nakon rastave od Ivice Mornara 2001. godine nije imala ozbiljniju vezu. Zbog bivšeg nogometaša, kako je rekla, odrekla se perspektivne manekenske karijere.

Voljela bi se vratiti na scenu

Nudili su joj ugovore vrijedne 300.000 dolara za godinu dana. Agent Eve Herzigove i Laetizije Caste, koji je bio na reviji Enrica Coverija u Zagrebu, poludio je za njom. Kad su je na izboru za Miss svijeta proglasili najljepšom Europljankom, vlasnik modne agencije Elite tražio je Hameda Bangouru da je dovede u Pariz. No Fani nije bila zainteresirana za piste i snimanja.

Mornara sad samo povremeno sreće u Splitu. Posljednjih nekoliko godina, nakon smrti roditelja, povukla se iz javnosti. Majka Kate umrla joj je 2007. godine, a otac Miro dvije godine poslije. Prije nekoliko godina pokušala je lansirati parfem 'Its’ OK' nazvan po njezinoj legendarnoj izjavi s izbora za Miss svijeta u Sun Cityju, kad ju je žiri pitao što misli o šetanju misica u kupaćim kostimima. Želja joj se ponovno vratiti na modnu scenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…