Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fani Čapalija i dalje slobodna: Muškarci mi se boje prilaziti...

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 4

Bila bi sretna da se i ona nađe u ulozi majke, no smatra da se to vjerojatno nikad neće dogoditi. Od Ivice Mornara s kojim je bila u braku tri godine, razvela se 2001. godine

Bivšu misicu Fani Čapaliju (42) rijetko se viđa u javnosti. Živi na Čiovu, nadomak Trogira, a kaže kako je najviše vesele šetnje sa psićem Benijem i druženje s nećakinjom.

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

- Mala Nika, sad je navršila 5 i pol godina, normalno je zdravo i veselo dijete kao i većina. Ja nemam svoje dijete, a nju volim kao da je moja, možda i više, ne znam - rekla je za In Magazin Nove TV.

Bila bi sretna da se i ona nađe u ulozi majke, no smatra da se to vjerojatno nikad neće dogoditi. Od Ivice Mornara s kojim je bila u braku tri godine, razvela se 2001. godine. Trenutačno je slobodna.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

- Ima udvarača, ali uvijek znam što hoću, pa tako i sada. Mislim da se to neće moći sakriti ni ispred vas kad se jednom dogodi. Stvarno sam slobodna, a do kada će biti tako, doznat ćemo - rekla je Fani.

Najviše joj se sviđaju Dalmatinci, a prilaze joj najčešće preko njezinog psića.

Foto: JOHNPAVLIS

- Većina muškaraca kao da me se malo i boji pa mi priđu preko Benija, a znam da ih Beni najmanje zanima u toj priči. Kažu da je smiješan pas i tako krene priča. Skroz ih razumijem ako se boje, ali mislim da nema razloga za to - izjavila je.

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Komentari (222)
  • a na koji način bi joj oni trebali priči ako ne preko psa ?.....da joj priđu i pitaju kako se postiže fuzija atoma .....na koji način funkcioniraju kvazari ?....da ju pitaju što bi trebalo popraviti u igri Seville ?.....da je zamole da im popravi automatski mjenjač na autu ?.....da pitaju o tome što je Krleža htio naglasiti u Povratku Filipa Latinovića ? ....Da ju pita da li bi htjela s njim provesti pustinjačkih 5 godina na obroncima Ararata u potrazi za Noinom korabljom ?

    19. 10. 2017,   20:42
  • nikad nije kasno Fani, imaj vjere! a osim toga ako nitko ne dođe da ostane, niti nije važno. život si iskroji po svojoj mjeri i uživaj u njemu maksimalno - za to ti baš nitko ne treba,

    19. 10. 2017,   21:03
  • Trebala bi se prijaviti na Ljubav je na selu.

    19. 10. 2017,   20:29