Obavijesti

Show

Komentari 50

Fani Čapalija na reviji Monike Sablić komentirala: It's OK!

Fani Čapalija na reviji Monike Sablić komentirala: It's OK!
10

Na terasi splitskog hotela Park u četvrtak navečer okupili su se brojni nogometaši, manekenke i bivše misice. Povod je bio nova kolekcija dizajnerice Monike Sablić

VIDEO

Zaista dugo nisam bila vani, ne pamtim. Više sam sportski tip, uzmem svog psića i na Marjan ili na plažu. Ali, tko zna, možda se od večesas nešto promjeni, rekla je Fani Čapalija (36), bivša Miss Hrvatske koja godinama živi povučeno. U lepršavoj ljubičastoj haljinici pokazala je zavidnu liniju i pleplanuli ten. Iz prvog reda pratila je modnu reviju Monike Sablić, inače supruge nogometaša Gorana Sablića. Na pitanje kako su joj se svidjele kreacije odgovara kroz smijeh: 'It's OK!'

- Kreacije su prekrasne, sve mi se jako sviđa - dodala je Fani koja se na terasi splitskog hotela Park družila sa Lanom Pavić i Katarinom Banić, misicom koja je prije nekoliko dana predala krunu.

- Sada sam deset kilograma lakša - smije se Katarina na pitanje kako je biti bivša Miss. Za Monikinu odjeću ima samo riječi hvale, a otkrila je i kako će pokoji komad sigurno naći i u njezinom ormaru. Na modnu reviju stigla je u prugastoj majici s likom Mickey Mousa, inače najdražeg lika Fani Čapalije.

Monika Sablić, koju krojenje i prekrajanje odjeće fascinira od malena, dosad je radila u Kijevu gdje je surađivala sa najpoznatijim ukrajinskim dizajnerima. Njezine jednostavne, vrlo nosive kreacije, nosile su i Ana Gruica, Viktorija Rađa, Jelena Bosančić te zaručnica Jerka Leke, Iva Šarić. U prvom redu sjedio je i Dino Rađa koji je zadivljeno gledao svoju suprugu Viktoriju na pisti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na reviji nogometaši i njihove supruge

U publici su sjedili brojni nogometaši, Eduardo da Silva sa suprugom Andreom, Mirko Hrgović, Stipe Pletikosa, Igor Tudor i Ognjen Vukojević koji je svaku manekenku na pisti pošteno odmjerio. Etto se pojavio sa suprugom Anjom koja je stigla u tigrastim hlačama.

 Jelena Bosančić otkrila je kako najveću tremu na pisti ima upravu u svom rodnom gradu.

- Uvijek me trta jer ovdje svi o svemu pričaju, komentiraju ujutro na kavi... - kaže Jelena koja je u sretnoj vezi sa pjevačem Josipom Ivančićem. O zajedničkom suživotu još ne razmišljaju. Žive pola sata jedno od drugog, viđaju se svaki drugi dan i, kaže, to zasad dobro funkcionira.

Izložba slika Luke i Petre Nižetić

 Osim revije, na terasi hotela bila je postavljena i izložba slika majke Luke i Petre Nižetić, Tamare. 

- Slikam već 15-ak godina, volim impresiju i ekstravaganciju i to sam prenijela na platno u tehnici ulja na platnu s kolažom. Izazov mi je od nečega naoko neiskoristivog napraviti nešto lijepo. Tako sam preuređivajući stan obnovila stari namještaj, pa čak i kožnu fotelju staru 30 godina. Išpricala sam je bojom -kaže Tamara Nižetić otkrivajući kako joj Petra nerijetko krade robu iz ormara.

Na reviji je bila i Branka Vukušić, kako sebe naziva, najstarija splitska kreatorica. Za odjeću Monike Sablić kaže kako je vrlo ženstvena, a najviše joj se sviđa kvaliteta koja se vidi na svakom šavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje