Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fanovi: Jeco, ukrasili su te na fotki kao hotel s pet zvjezdica

None Foto: Facebook 14

Jelena i Vranješ nastavljaju svoju prepirku, a obožavateljima je sve ovo zafrkancija. 'Sva sreća pa do jutros nisam ni znala za sve ovo. Tko bi živ zaspao od sekiracije', zaključila je jedna Karleušina pratiteljica

Otkako je buknula svađa između pjevačice Jelene Karleuše (40) i nogometaša Ognjena Vranješa (29) zbog fotografija na kojima su navodno goli, njihovi obožavatelji čekaju svaku novu objavu kako bi prokomentirali.

LJUTITA SRPSKA CAJKA Oglasila se i Jelena Karleuša: 'Na većini fotografija nisam ja'

Stoga Jelenine objave u manje od sat vremena 'skupe' i po petsto komentara.

Nakon što je Karleuša demantirala da je na spornim fotografijama, jer ona ima, kako kaže, madež na spolnom organu, internet su preplavile zezancije. 

- Jesi ti to otišla spavati? Ja kavu skuhala, na posao neću ići, djeca bez večere zaspala... Ustaj bagro, madež na sunce - našalila se obožavateljica. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Mnogi su pisali da im je ova afera zanimljivija nego 'Igra prijestolja' te da čekaju sljedeću Karleušinu objavu više nego osmu sezonu serije.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Bilo je i onih koji su Jeleni dijelili savjete.

- Budi realna. Hodala si s likom koji je nacionalista, slikala se, snimala i sad odjednom govoriš kao Shakira 'Wakav Nakaw'. Nisi lojalna ni objektivna. Barem sad ne pljuj po čovjeku kakav god da je. Pogriješila si, događa se. Brzopletim, nepromišljenim izjavama gaziš sav svoj rad i trud koji si ostvarila posljednjih dvadeset godina - komentirao je jedan pratitelj Jelenu.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Fore na Karleušinu i Vranješovu aferu samo se nižu, a neki su komentirali i njezino pjevanje. 

- Pa šta ako mu je slala slike. Bolje i to nego da mu je slala snimke kako pjeva uživo - šale se pratitelji, te zaključuju da je žuta zvijezda na fotografiji ustvari madež, a ne cenzura. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Sva sreća pa do jutros nisam ni znala za sve ovo. Tko bi živ zaspao od 'sekiracije' - zaključila je jedna pratiteljica. 

Osim zafrkancija, mnogi koriste priliku da objave svoje oglase u komentarima, budući da mnogo ljudi čita. Neki prodaju automobile, mobitele, a mnogi traže i recept za tiramisu. Čak se dijele i savjeti da, onaj koji ima, neka dobro čuva Vranješov dres jer 'cijena raste svake sekunde'. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Jedan se komentator osvrnuo i na zvjezdice kojima su srpske novine cenzurirale Jelenina 'škakljiva mjesta'. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

 

Komentari (36)
  • mislila karleuša da će se mali prodat u real ili chelsea pa da šetka ulicama madrida ili londona, a kad je vidila da je ovom domet nk čelik iz tuzle džaba se trošila

    15. 1. 2019,   12:06
  • Lazic,Karleusa tko je sljedeci?

    15. 1. 2019,   12:20
  • Danas dan priznanja naše lijepe, a oni se odvezali na kur.vetinu i pornice... a jadnih novinara...

    15. 1. 2019,   12:21