Obavijesti

Show

Komentari 55

Fanovi ljuti na Celzijus: 'Škrta si, nisi pokazala dovoljno kože'

Fanovi ljuti na Celzijus: 'Škrta si, nisi pokazala dovoljno kože'
12

Za tebe sam ja kalašnjikov, napisala je Nives uz fotografiju i zaintrigirala obožavatelje. No pjevačica ih je ignorirala. Navodno nema previše vremena za fanove jer priprema koreografiju za spot nove pjesme

VIDEO

Nives Celzijus (37), koju su obožavatelji na društvenim mrežama prozvali kraljicom privlačenja pozornosti, ovaj je put pratitelje 'počastila' fotografijom u uskom kombinezonu bež boje, u kojem je u prvi plan istaknula bujne grudi.

- Za tebe sam ja kalašnjikov - napisala je Nives uz opis fotografije i zaintrigirala obožavatelje koji su je častili komplimentima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

- Mogu li da opalim taj kalašnjikov - pitao ju je jedan pratitelj, dok joj je drugi prigovorio da je škrta jer ovog puta nije pokazala više gole kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tako...Upravo snimila novu pjesmu 🎙Sretna, jako... Šta mislite o čemu pjevam ? 🤔

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- Cijela armija napaljenih momaka. Gospođo, imate li vi neki magnet u sebi ili? - nizala su se pitanja, koja je Nives ignorirala. Navodno nema previše vremena za obožavatelje jer priprema koreografiju za spot nove pjesme.

Nives opet provocira: 'Tvoje su grudi veće od moje budućnosti'
Nives opet provocira: 'Tvoje su grudi veće od moje budućnosti'

Da bi izgledala što bolje u novom spotu, ali i zbog zdravlja Nives često vježba. Nedavno je prije odlaska na spavanje na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u je u prvi plan istaknula svoju pozadinu.

- Postat ću Hercules - poručila je Celzijus svojim pratiteljima uz heštegove samo jako i samo prirodno, a fotografija je u manje od sat vremena 'skupila' više od deset tisuća lajkova. Pjevačica je pozirala u crnim gaćicama i crnom topu dok je u rukama držala uteg od nekoliko kilograma.  Osim lajkova Nives je zaradila i brojne komplimente

Neki pratitelji pisali su joj kako ima savršeno tijelo te da joj ne trebaju vježbe nego da joj samo treba dobar muškarac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu