Obavijesti

Show

Komentari 4

Fanovi uvjereni: U pravu smo, Beyonce će roditi četvrto dijete

Fanovi uvjereni: U pravu smo, Beyonce će roditi četvrto dijete
17

Nekadašnja članica grupe Destiny's Child aktivna je na društvenim mrežama više no inače i sve češće objavljuje fotografije. Jedna je izazvala lavinu komentara kako je u drugom stanju jer je trbuh prekrila torbicom

VIDEO

Pratitelji američke pjevačice, glumice i plesačice Beyoncé (37) uvjereni su da sa suprugom, reperom Jay Z-jem (49), očekuje četvrto dijete, piše Daily Mail

U posljednje je vrijeme često aktivna na društvenim mrežama pa objavljuje i po nekoliko glamuroznih fotografija odjednom. Tako je ona na kojoj nosi usku haljinu 'prouzročila' glasine o trudnoći.

Na fotografiji se ne vidi trbuščić jer ga je pjevačica prekrila ljubičastom torbicom. Iz tog razloga fanovi misle da je na putu nova beba. 

'Ovako sjajiti može samo trudna žena', 'Cijelo vrijeme nam daje znakove. Sad već danima nosi ljubičastu boju, a to je znak plemstva odnosno kraljevstva', 'Neka je djece, to je tek četvrto', samo su neki od komentara fanova na objavu.

Ipak, ima i onih koji su realni te pozivaju i ostale da malo bolje pogledaju. 

- Žena je rodila blizance prije dvije godine. Osim toga, ima i 37 godina... Zaista mislite da je trudnoća u pitanju, što se ne smije malo opustiti - napisali su.

Pjevačica i reper već ima kćer Blue Ivy (7) i dvogodišnje blizance, kćer Rumi i sina Sira. U više se navrata par složio kako bi voljeli imati veliku obitelj. Pjevačica je nedavno dala glas Nali u remakeu 'Kralja lavova', a zapjevala je i naslovnu pjesmu 'Spirit'.

European premiere of "The Lion King" in London

Na premijeri filma u Londonu, popričala je i s vojvotkinjom od Sussexa, Meghan Marle (38) i njenim suprugom, princom Harryjem (34). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Beyonce 00:29

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...