Obavijesti

Show

Komentari 23

"Farma" pred suspenzijom zbog kršenja zakona RH

"Farma" pred suspenzijom zbog kršenja zakona RH
4

Ivo Banac iz HHO-a traži suspenziju za farmere koji vrijeđaju po nacionalnoj osnovi i potiču govor mržnje. Nova TV ne priznaje spomenute propuste

VIDEO

Vrijeđanje farmerice Hane da je “smrdljiva Bosanka”, puštanje priloga u kojem Rafo govori da bi šakom udario Stefany, samo su neki od prekršaja na koje je Ivo Banac iz Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava upozorio Novu TV i Vijeće za elektroničke medije.
- Upozorio sam na promicanje govora mržnje i vrijeđanje po nacionalnoj osnovi. S Nove TV odgovorili su mi da se to nije dogodilo. Od stripova se na internetskoj stranici ograđuju jer ih stvaraju posjetitelji - kaže Banac.
Denis Peričić, predsjednik Vijeća za elektroničke medije, potvrdio je da je bilo prekršaja zakona o elektroničkim medijima u nekim emisijama “Farme” jer su promicale nasilje, vrijeđanje po nacionalnoj osnovi te su prekršili su prava životinja.
- Vijeće skuplja materijale, a na kraju showa sedam članova odlučit će je li zakon prekršen. Zavisno o odluci, Vijeće može podnijeti prijavu na prekršajnom sudu koji izriče kaznu. Novčana može biti i do milijun kuna - kaže Peričić.

HANA I DVINA NOVE SLUŠKINJE, HANA PRIČA O SILIKONIMA
Nova gazdarica Jelena svrgnula je demokraciju te kratko i glasno rekla da su Hana i Dvina nove sluškinje. Alen i Stefany podržali su je, a složili su se i oko odabira prve dualistice u četvrtak.
- Vidjet ćemo u četvrtak. Dat će joj šibicu svi, ali ama baš svi. Hana je užasna osoba. Stalno ismijava ljude - komentirala je Stefany s Alenom. Farmeri su učili gasiti požar s vatrogascima. Većernje druženje i razgovore osvježila je Hana, koja je otvoreno pričala o svojim silikonskim grudima. Najpozornije ju je slušao Rafo kojeg je zanimalo kako je to nositi se sa silikonima. Hana je otkrila kako njezini silikoni imaju vijek trajanja od 10 godina, a teški su jedan kilogram.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane