Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Farma: Stefany je trudna jer nije dobila mjesečnicu?

None Foto: N.TV 3

Stefany je priznala Ivani Marić kako nije dobila mjesečnicu ali se nada da je razlog izostanku prevelika promjena i šok. Nije izgledala uvjerljivo

Stefany se prije par dana povjerila Aleksandri kako joj je već danima ujutro jako loše te kako često povraća. Aleks ju je tada podbola rečenicom da je možda trudna, na što je Stefany odgovorila kako to nije moguće. Ipak, izgleda da ju je ta situacija itekako zabrinula jer je Stefany zamišljeno sjedila i šmrcala kao da je plakala. Naime, prsata plavuša povjerila se Ivani Marić kako još nije dobila mjesečnicu, a i ono što je dobila je bio iscjedak.
- Ti znaš da ja na kraju nisam dobila - rekla je Stefany Ivani. Bivša pjevačica grupe Feminemm tada joj je pomalo s čuđenjem rekla: "Zar ti nije to malo čudno"?
Stefany koja i nije baš izgledala uvjerljivo tješila se kako jeizostanak uslijedio zbog prevelike promjene i šoka koji je posljednje dane doživljvala na Farmi.

Komentari (37)
  • ....i sama Štefica je još zaigrano i veselo dijete, ako je ovo istina nadajmo se da će preko noći sazrijeti za dobro svog djeteta......

    6. 4. 2008,   12:56
  • ....a i ono sta je dobila bio je iscjedak.... fenomenalno napisamo! Ovaj put ste pretjerali stvarno i bas sam presretan sto ste me tako detaljno izvijestili, (uvijek u centru zbivanja) bar znamo da nije u pitanju bio proljev :)))

    6. 4. 2008,   13:00
  • Curo dijete je predivna stvar, a ne da places sto si trudna ili sto ti je zao sto ces imati to predivno stvorenje... Budi sretna, naravno ako si trudna.

    6. 4. 2008,   12:29