Obavijesti

Show

Komentari 8

'Farma' završila tračanjem spletkarošice Dvine Meler

'Farma' završila tračanjem spletkarošice Dvine Meler
5

U sutrašnjem finalu doznat ćemo tko će odnijeti glavnu nagradu – Ivana, Dvina, Jelena ili Rafo, koji će odluku čekati u studiju s bivšim 'farmerima'

VIDEO

Unatoč veselici i posljednjem danu na farmi, stari farmeri i finalisti nisu uspjeli riješiti sukobe. Jura je opet načeo staru temu o Dvininoj manipulaciji.
- Ti si nju bespotrebno napao, cura je skroz u redu - ljutito je rekao Deen, kojem je Jura odbrusio da i on isto lobira za nju.
Dvina to nije više mogla trpjeti te je počela monolog:
- Jura, ti si skroz bolestan. Ti si meni jako draga osoba jer smatram da pukneš zbog neke ugroženosti. Ali neke stvari ipak nisu u redu. Dvina je nakratko smirila Juru, makar ga to nije spriječilo da ju s Aleks opet počne ogovarati iza leđa.
- Meni se diže kosa na glavi kad se sjetim njezinih šetnji s drugima - kazala je Aleksandra Grdić. Jelena se uključila u raspravu i ukazala na Dvinin nerad tijekom ova tri mjeseca.
- Ona se bunila kao da joj nisam htjela pokazati što se radi u štali. Trebalo bi je biti sram što tri mjeseca nije ušla u štalu - rekla je.

OPROŠTAJNA KOTLOVINA
U namjeri da pomiri farmere, Drele ih je obavijestio da će raditi oproštajnu kotlovinu. Joža je doveo suprugu Lidiju, koja je pomogla pri spravljanju kotlovine. Rastanak se bližio, a kuharica Yo nije ostala imuna na Natašina prigovaranja.
- Nataši ne odgovara moje kuhanje, ja napravim juhu, koja joj je prejaka. Ja ispečem kruh, koji joj je dobar, ali joj je korica pretvrda itd. - požalila se Josipa, a Drele je u šali zaprijetio da će Splićanki zapapriti kotlovinu.

SVIZAC ĆE NA KRAJU ZAVRŠITI SAM
On stvarno ponekad nije realan. On meni dođe kao da će me poljubiti, a kad mu ja kažem da se stabilizira, naljuti se, kazala je Josipa. Nataša misli da kad bi Yo imala kćer, Alen bi sigurno želio nju imati za curu. Jelena je tad zaključila da će Svizac na kraju ostati sam, a Josipa je s curama napravila kronologiju Alenovih ljubavi na farmi.
- Vjenčao se s Jelenom, pa je onda i Aleksandra imala svojih pet minuta, on se stalno zaljubljuje u drugu - zaključila je.
Kad je Nataša rekla da je u njegovu srcu ipak samo jedna Josipa, svi su se nasmijali.

JELENA JE NAJFARMERICA
Yo je obavijestila farmere da će u njezinoj knjizi o boravku na farmi biti nekih sličnosti, ali i da će u središtu radnje biti ljubavna priča. Završen je i izbor za najboljeg farmera. Jelena je ponijela laskavu titulu unatoč Dvininu prigovaranju.

INCEST IZMEĐU JURE I DVINE
Pred kraj večeri finalisti su ostali sami na farmi.
- Ne mogu vjerovati, zadnji dan - rekla je Ivana.
Dvina je negodovala zbog toga kako je prikazana vani jer misli da će ispasti kako se samo svađala. Jelena ju je pokušala utješiti:
- Pa, mislim da je to između tebe i Jure više prikazano kao incest. Unatoč završetku, oproštaj nije bio idiličan. Farma je završila isto onako kako je i počela: neiskrenim zagrljajima te neprestanim ogovaranjima i svađama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin