Obavijesti

Show

Farmeri i obitelj su u suzama: 'Težak je ovo trenutak za sve'

Farmeri i obitelj su u suzama: 'Težak je ovo trenutak za sve'
8

Na posljednji ispraćaj došle su i Katičine kolege s 'Farme': Ante Baždarić, Senad Bećirović, Gordan Grabovac... Za kraj je svirala pjesma Olivera Dragojevića, 'Moj lipi anđele'

VIDEO

Brojni prijatelji i obitelj okupili su se u utorak na zagrebačkom Krematoriju kako bi uputili posljednje zbogom Katici Pučnik, bivšoj natjecateljici reality showa 'Farma' iz 2016. Nakon svećenika, govor je jedino imao Katičin prijatelj. 

- Vijest o tvom odlasku bolno je odjeknula među tvojim suradnicima. Težak je ovo trenutak za sve nas - rekao je prijatelj s kojim je radila u firmi. 

Katičine kćeri Andrea i Ana neutješno su plakale cijelo vrijeme...

Na posljednji ispraćaj došle su i Katičine kolege s 'Farme': Ante Baždarić, Senad Bećirović, Gordan Grabovac... Za kraj je svirala pjesma Olivera Dragojevića, 'Moj lipi anđele'.

Podsjetimo, Katica je preminula u četvrtak u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti, javila je njezina obitelj. Imala je 62 godine.

- S velikom tugom i žalošću obavještavamo sve prijatelje da je naša draga majka preminula - napisale su njezine kćeri na društvenoj mreži. 

Umirovljena Katica je u showu provela nešto više od mjesec dana, a sebe je opisala kao pravednu i radišnu. Na sudjelovanje u showu se odvažila kako bi preispitala svoje granice izdržljivosti te upoznala način života kojim su živjeli ljudi prije tehnologija.

U realityju je bila posebno bliska s Barbarom Peterčić koju je nazivala svojom 'farmerskom kćeri'. Od nje je ispala u dvoboju, a tada je rekla kako je i bilo vrijeme da se vrati kući. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu