Obavijesti

Show

Komentari 72

Farmerska avantura za Šteficu završila: 'Ona ne paše nikome'

Farmerska avantura za Šteficu završila: 'Ona ne paše nikome'
32

Mislim da je baš pokazala svoje pravo lice. Raskrinkala se i mislim da je tu dosta negative, rekao je Jurica za Šteficu je za gazdu postavila Sašu i osigurala mu ulazak u dvanaesti predfinalni tjedan

VIDEO

Kraj desetog tjedna na farmi obilježio je uzbudljivi dvoboj Štefice i Matee. Matea je odabrala dvoboj izdržljivosti na cijevi.

Nakon dugog dvoboja i postavljanja dodatnog tereta na duelistice, iz dvoboja je kao pobjednica izašla Matea te je tako osvojila imunitet i samim time si osigurala ulazak u dvanaesti predfinalni tjedan.

Mateinom pobjedom najoduševljenija bila je Maja koja joj je u Arenu donijela i krunu i lentu.

- Što reći? Da idem prozivati jedno po jedno ne isplati mi se kisik trošiti. Izgubila sam snage dosta. Ponosna na sebe s 55 godina na 23 godine, mislim da sam dala sve od sebe - obratila se Štefica farmerima te dodala:

- Imala sam još snage, ali uvrede i ponižavanja slušati sa strane nisam si mogla dozvoliti jer sam s dva obraza ušla i s dva obraza izlazim van.

Prije odlaska s farme, Štefica je za gazdu postavila Sašu te mu samim time osigurala ulazak u dvanaesti predfinalni tjedan.

Prije dvoboja farmeri su s Miom i Drelom podijelili za koga će navijati u dvoboju.

- Mislim da je baš pokazala svoje pravo lice. Raskrinkala se i mislim da je tu dosta negative - rekao je Jurica i dodao:

- Žao mi je zbog toga. Žena puno radi, ali jednostavno ne paše nikome od farmera.

Matea je pred farmerima rekla kako ju je Štefica u duelističkoj kućici provocirala i vrijeđala, što je Štefica demantirala. U areni su se osjetile i tenzije između Edite i Maje, a Saša je priznao kako s Editom ne komunicira cijeli dan.

Na tradicionalnom sijelu nakon dvoboja farmeri su ocijenili Ozrenovo gazdovanje proteklog tjedna. Svi su farmeri podignuli palac gore te tako izrazili da su zadovoljni njegovim vodstvom farme. Kako će se Saša snaći u ulozi gazde i koga će postaviti za slugu i sluškinju, ostaje nam za vidjeti!

 

Pogledjate zadnju epizodu najvećeg regionalnog YouTube talent showa Videostar!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin