Obavijesti

Show

Komentari 21

Farmerski skandali: Lupino se potukao, Antu svrbjela 'lulica'

Farmerski skandali: Lupino se potukao, Antu svrbjela 'lulica'
12

Letjele su šake među natjecateljima, demoliralo se imanje, pokazivale su se grudi, pljuštale su uvrede, bilo je i seksa, odnosno nema čega nije bilo. No bilo je i ljubavi koje su izvan showa završile brakom...

VIDEO

Prije deset godina počelo je emitiranje reality showa 'Farma' u kojoj su seks, skandali, tučnjave i svađe bili dio svakodnevice. 
Gotovo da ne postoji ljubitelj reality showa koji se ne sjeća tučnjave u kojoj su sudjelovali Stipe Drviš (46) i Stephan Lupino (66).

 

Nakon što je Lupino opsovao djevojke, Stipe ga je nazvao 'pederom', a nekoliko trenutaka nakon šake su letjele na sve strane. U tučnjavi je stradala i Stefany Hohnjec, koja je dobila udarac u glavu. Nova TV iste je sekunde prekinula prijenos uživo, a Stipu i Lupina odveli su s imanja.

Drugu sezonu 'Farme' obilježile su svađe između nekad vrlo popularnoga bračnog para Gotovac. Osim seksa, gledatelji su imali priliku gledati i njihove svakodnevne svađe.

 


- Radiš idiotarije od sebe i karijere u koju sam uložio toliko novca - vikao je Ante tadašnjoj supruzi Simoni. Uvrede su 'pljuštale' na sve strane, a ostali su zapamćeni i po 'pametnim' izjavama poput: 'Rekla sam Anti da opere lulicu jer kad se ne opere, dođu mu bakterije i lulica ga svrbi i onda je živčan'.

Osim Ante, Simoni je na seoskom imanju najviše problema stvarala glumica Petra Maroje (35), s kojom se i potukla. 


 

- Kurvetino stara, mene ćeš tući! - vrištala je Simona, a Petra joj je zatim 'opalila' šamarčinu. Zbog incidenta tadašnju finalisticu Petru su diskvalificirali. Gotovčevi su se razveli 2008., a nedugo nakon i povukli su se iz javnosti.

 

Prije dvije godine Simona je izrekla sudbonosno 'da' ugostitelju Stanislavu Mijokoviću, a Gotovac ni nakon trećeg braka nije pronašao ljubav svog života. Iako Ante nije pobijedio u drugoj sezoni, nagovorio je prijateljicu Maju Morales (28) da se prijavi u iduću sezonu.

Starleta ipak nije mogla podnijeti rad i smrad na imanju pa je napustila 'Farmu' nakon 48 sati sudjelovanja. Atraktivna plavuša nedugo nakon napustila je estradne vode, a danas navodno živi u Francuskoj. Njezina sustanarka Sabina Ćedić (31), koja je ostala zapamćena po pokazivanju golih grudi u realityju, također se povukla iz javnog živote te sreću pronašla izvan granica Lijepe Naše.

Strpljenja i živaca nije imao ni hvarski pjevač Stjepan Barišić Gego (49) koji je poznat kao član Picigin Banda. Njega su diskvalificirali iz showa nakon što je u navali emocija demolirao kućicu na imanju.

Iako su svađe i tučnjave obilježile ovaj reality, Josip Ivančić (40) i Jelena Bosančić (32) dokazali su da postoji i ona ljepša strana showa. Zaljubili su se ispred malih ekrana, ali su ljubav nastavili i nakon što se reality završio. Danas su roditelji dvoje djece koji više nikada ne bi sudjelovali u ovakvom programu.

 

U showu su se zaljubili i bivša Miss Universe Ivana Paris (33) i nekadašnji mister Dino Bubičić (35). Prema pričama ostalih kandidata par se često seksao na farmi, a tada su opovrgavali da su u vezi. Nekoliko mjeseci nakon izlaska iz showa prestali su se skrivati. Supružnici žive u Rijeci te imaju sinove Leonida (7) i Noela (2). 

- 'Farma' mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga. Zbog njega sam se i preselila u Rijeku u kojoj sam, prije nego što sam upoznala Dinu, bila svega tri puta.  Zbog ljubavi sam onda dala otkaz na dobro plaćenom poslu u Zagrebu i preselila se. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu - ispričala je svojedobno Ivana. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište