Obavijesti

Show

Komentari 0

Fashion Week Zagreb i Cro a porter odlučili udružiti snage

Fashion Week Zagreb i Cro a porter odlučili udružiti snage
1

Spajaju se dva najveća domaća modna projekta, Fashion Week Zagreb i Cro a porter u jedan zajednički projekt, pod nazivom Fashion Week Zagreb/Cro a porter

VIDEO

Projekt će od sada funkcionirati kao sveobuhvatna i cjelovita platforma, koja će predstavljati domaći dizajn na svim razinama, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Tako će se dizajnerske kolekcije svih vodećih hrvatskiih dizajnerskih imena predstavljati dva puta godišnje pod imenom Fashion Week Zagreb, a izdvojene prezentacije i projekti tijekom cijele godine pod nazivom Cro a porter.
 
Ova dva projekta lansirana su u razmaku od samo mjesec dana i paralelno su gradili svoje priče te su sukladno razvoju domaće modne scene, postavili iste u poziciju spremnu za njezin sljedeći nivo poslovanja i prezentiranja modnog dizajna.
 
Stoga će Fashion Week Zagreb/Cro a porter kroz cijelu 2017. godinu zajedno slaviti 15 godina postojanja domaćeg modnog potpisa. 
 
Ovosezonski Fashion Week Zagreb/Cro a porter započinje već ovog tjedna modnom revijom branda Lore, a nastavlja se tijekom cijelog 11. i 12. mjeseca, nizom showroom modnih revija na tjednoj bazi zatvorenog tipa. Revije će se predstavljati pred manjim brojem publike i predstavnika medija, u skladu s ekluzivnijim globalnim trendovima u prezentaciji.
 
- Nakon 15 godina, domaća modna scena došla je na jedan ozbiljniji nivo kada je potrebno nešto promijeniti kako bi i dalje napredovala i kako bi konačno dobili jasniju, kvalitetniju sliku na tržištu, s dizajnerima koji prodaju, sa stvarnim kupcima i ekskluzivnijim pristupom prezentacije kolekcija. U današnje vrijeme, mjesta za nadmetanje nema, vrijeme je da se ujedinimo, međusobno nadopunjujemo i zajedničkom energijom radimo ono u čemu smo najbolji. Sinergija naša dva projekta zajedno čini izuzetno jaku modnu silu i jako se radujem projektima koji su ispred nas - izjavila je Sarah Josipović. 
 
- Naše poznanstvo svakako nije novo, a suradnja između mene i Suzy kao agenta dogodila se prije više od dvadeset godina. Oboje smo svjesni naših prednosti, a na manama ćemo raditi zajedničkim snagama. Moram priznati da je ovo inspirativan projekt te daleko dobrodošla priča u današnje doba uzajamnih nadmetanja i natjecanja. Siguran sam kako sceni zajedno možemo ponuditi još više dobrih projekata - izjavio je Viktor Drago. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana