Obavijesti

Show

Komentari 18

Fatalnu plavušu ne prepoznaju i nisu ju zvali za novi 'Top Gun'

Fatalnu plavušu ne prepoznaju i nisu ju zvali za novi 'Top Gun'
7

Zavela je Mavericka, kojeg glumi Cruise i postala seks simbol. Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom, a danas izgleda, kako kaže, zapušteno

VIDEO

Prošle su 33 godine od prvog filma koji je Tom Cruise (57) pretvorio u veliku filmsku zvijezdu. Radi se o 'Top Gunu', a zasluge za uspjeh ovog blockbustera zasigurno je imala i njegova tadašnja partnerica, glumica Kelly McGillis (62). Zavela je Mavericka, kojeg glumi Cruise i postala seks simbol. Osamdesetih je osvajala glumom i atraktivnim izgledom, a danas, kako i sama priznaje, izgleda zapušteno. Nisu ju kontaktirali za potrebe snimanja novog filma 'Top Gun', kojeg ćemo sljedeće godine gledati u kinima. 

Dok se o životu Toma Cruisea gotovo sve zna, Kelly je u međuvremenu proživljavala velike životne drame, ali je njezina biografija ostala u sjeni muške mega-zvijezde. 

Top Gun se vraća: Pogledajte prvi trailer s Tomom Cruiseom
Top Gun se vraća: Pogledajte prvi trailer s Tomom Cruiseom

 

Na set 'Top Guna' stigla je neposredno nakon što je s glumcem Harrisom Fordom (77) odigrala vrlo zapaženu ulogu u filmu 'Svjedok'. Zbog ljubavi prema glumi, Kelly je ranije napustila redovnu srednju školu i krenula na Juilliard konzervatorij glume u Santa Monici. Kako bi se mogla školovati, usput je radila različite poslove i igrala sporedne uloge u raznim filmovima, što ju je konačno dovelo do televizijskih serija.

Međutim, njezina prava životna drama odvijala se daleko od velikih ekrana i svjetala pozornice. Kelly McGillis 30 se godina bori s depresijom i PTSP-om kao posljedicom silovanja i napada. 

Dok je imala 22 godine, dvojica su joj muškaraca provalili u stan te su je uz prijetnju nožem odvukli u spavaću sobu.

- Mijenjali su se na meni i govorili kako će me tući sve dok ne umrem. Zaista sam mislila da ću umrijeti i isključila sam se, predala -  izjavila je poslije o svojoj traumi. 

Nakon toga, Kelly je oboljela od depresije te nikad nije mogla uspostaviti normalan odnos s muškarcem. Njena autodestrukcija tako ju je odvela na put droge s kojom se dugo borila. Godine jada i tuge napokon je uspjela prebroditi rehabilitacijom i psihoterapijom te se čini kako je pronašla svoj mir u 2009. godini. 

Iako se činilo kako je nasilna prošlost iza nje, ponovno je doživjela traumu 2016. godine kad je u njenu kuću upao provalnik. Nije joj ništa napravio, ali stare rane su se otvorile, a Kelly je priznala kako su je tri muškarca silovala i kad je imala samo 12 godina - što je do tada tajila. Odlučila je preuzeti kontrolu u svoje ruke te je nabavila dozvolu za nošenje oružja. Danas bez njega nikud ne ide.
 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu