Obavijesti

Show

Komentari 3

Fazilet molila Edže za pomoć, ona ni prstom nije pomaknula

Fazilet molila Edže za pomoć, ona ni prstom nije pomaknula
6

Afra, koja u seriji glumi Edže, poznata je po ambicioznosti. Sama krći svoj put i ne obazire se ni na koga. Dok je snimala 'Fazilet', imala je aferu s pomoćnim redateljem Erayem Altayom

VIDEO

Zvijezda serije 'Fazilet i njezine kćeri', Nazan Kesal (50) koja glumi Fazilet, potvrdila je da je napustila snimanja nove serije 'Prsten'. Odlazak iz tek snimljene prve sezone serije opravdala je novim, boljim projektom. Nazan će glumiti u seriji 'Dijete', koju priprema poznata turska producentska kuća 1441.

POGLEDAJTE VIDEO O LANI GOJAK:

Pokretanje videa...

02:00

Ugovor je potpisala ovih dana, a samo koji tjedan unazad Nazan je zamolila mlađu kolegicu Afru Saraçoğlu (20) koja u 'Fazilet' glumi njezinu mlađu kćer Edže, da joj pomogne ući u podjelu serije 'Sestrina djeca'. 

Afra nije ni prstom maknula da joj pomogne. Nije htjela ni upitati čelne ljude producentska kuće Gold Film da za Nazan napišu ulogu. Nazan nije jedina glumica koja se na setu 'Fazilet' nije slagala s Afrom, no ipak ju je upitala za pomoć. Afra je poznata po ambicioznosti. Sama krći svoj put i ne obazire se ni na koga.

Dok je snimala 'Fazilet', imala je aferu s pomoćnim redateljem Erayem Altayom. On je tada bio u vezi sa sestrom redateljice serije Gocken Uste, dakle sestrom svoje šefice, što je itekako ugrozilo atmosferu na setu.

Netko od njih dvoje, redatelj ili glumica, moralo je napustiti posao, a odluka producenata pala je na Eraya, dok je Afra ostala glumiti - što se, s obzirom na njezinu i popularnost serije, čini kao prava odluka. No, veza zbog koje je Eray ostao bez posla nije trajala dugo, prekinuli su, a Afra je sada s Mertom, izgleda napokon sretna u ljubavi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin