Obavijesti

Show

Komentari 0

'Fejs' ratnice: Ove zvijezde se koriste riječima kao oružjem

'Fejs' ratnice: Ove zvijezde se koriste riječima kao oružjem
4

Ivana Kindl vrijeđa kolege pa briše statuse, a mršava Nikolina Pišek misli da je blate 'ugodno popunjeni', a Borna Rajić neistomišljenike zove ocvalima

VIDEO

Borna Rajić, samoprozvana savjetnica za življenje i bivša modna dizajnerica, otišla je korak dalje pa na društvenoj mreži ima poseban album koji je nazvala “Odgovor čitateljima”.

- Oni koji dovode u pitanje moju inteligenciju, vjerojatno dvoje i o mom libidu, a ja o njihovoj ljepoti - jedan je od statusa u kojima se Borna obračunala s neistomišljenicima. Nakon što su u TV emisiji u negativnom kontekstu komentirali njezine kućne videouratke, Rajić je kantautoricu Alku Vuicu (54) prozvala ocvalom, a političara Slavena Leticu (68) potentnim. Za one koji je ne vole kaže da im je mržnja samo maska koja prikriva nedostatak hrabrosti za istinskim divljenjem.

- Dobro je imati neprijatelje, imao ih je i Isus, izoštravaju osjetila - zaključila je Borna. Bogatašica s pariškom adresom na društvenoj mreži spominje i bivšeg muža Luku Rajića (51), naravno, u ironičnom stilu jer Borna smatra da je poduzetniku najveći uspjeh u životu to što mu je ona bila supruga.

Pjevačica Ivana Kindl (37) ne obračunava se s obožavateljima, ali voli komentirati kolege. Tako je gledajući show “Tvoje lice zvuči poznato” zaključila da su Maju Šuput (36) uništili silikoni i operacije. Čim joj je status završio u medijima, Ivana ga je obrisala. Svojedobno joj se nisu svidjele ni izvedbe Zdravka Čolića (64) i Tonyja Cetinskog (46) koji su gostovali u finalu TV zabavnog showa.

- Umjesto modernije glazbe, mi opet ziheraški. Tony je unakazio ‘White Christmas’. Balkanija umjesto mladosti i radosti. Stvarno smo nazadni do bola. To s Čolom mi je izgledalo ko čobanski show - bila je oštra Kindl na “fejsu”. Ništa od toga poslije nije htjela komentirati. I pjevačice u usponu nemaju dlake na jeziku, a to dokazuje Antonija Dora Pleško (16), bivša natjecateljica showova “Supertalent” i “X Factor Adria”. Splićanka se na društvenoj mreži često obračunava s, kako ih naziva, “hejterima”.

- Kako volim ove ljude koji me nikad nisu upoznali, pa me gade i vrijeđaju bez razloga, ali mi barem daju dodatnu motivaciju, barem neka korist od njih. Ljudi, sretna sam kao nikad, i to mi nitko neće moći uskratiti. Znam da vas neprijatelje to boli pa se grizete - napisala je Antonija Dora.

Napad je najbolja obrana, očito je njihov moto pa bez dlake na jeziku drsko odgovaraju svima koji ih kritiziraju. Nikolini Ristović (42) slaba točka je kilaža, a Borna Rajić (45) ne bira razlog za svađu. Na piku su joj svi koji je ne doživljavaju kao divu vrijednu hvaljenja.

Nakon što je objavila fotografiju u kupaćem kostimu s plaže, dušebrižnici su joj pisali “pojedi ćevape s kajmakom da ti se više ne vide rebra”. Nikolina se naljutila jer je zbog dobrog izgleda prozivaju oni koji su, kaže, ugodno popunjeni.

“Hvala na brizi. Zdrava sam i aktivna, iznijela sam uredne trudnoće i rodila dvoje djece, redovito se hranim, vježbam, a volim i gumene bombone koji nisu baš preporučljivi, ali ne mogu si pomoći”, napisala je Nikolina. Nedugo poslije je objavila ironičan status: “Nakon što smo zaključili da sam jedna od rijetkih žena koja ima, zamislite, rebra - evo fotke na kojima se ona ne vide”, šalila se Ristović. Jedna je od rijetkih koja ne briše ružne komentare.

Bivša modna dizajnerica i samoprozvana savjetnica za življenje je otišla korak dalje pa na društvenoj mreži čak ima poseban album koji je nazvala “Odgovor čitateljima”.

“Oni koji dovode u pitanje moju inteligenciju vjerojatno dvoje i o mom libidu, a ja o njihovoj ljepoti”, jedan je od statusa u kojima se Borna obračunala s neistomišljenicima. Nakon što su u TV emisiji u negativnom kontekstu komentarali njezine kućne videouratke, Rajićka je Alku Vuicu prozvala ocvalom, a Slavena Leticu potentnim. Bogatašica s pariškom adresom na “fejsu” često spominje i bivšeg muža Luku Rajića (51), naravno, u ironičnom stilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'