Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Feminemka' Neda je nakon četiri godine prekinula vezu

None Foto: Sanjin strukić/Pixsell

Šuška se kako Neda već ima novu simpatiju. Ona o razlozima prekida nije htjela govoriti, ali Nedine prijateljice kažu da on nije odobravao njen stil odijevanja

Nikad nisam pričala o dečku, pa neću ni sad, kaže Neda Parmać (26). Pjevačica benda Feminnem prije dva mjeseca prekinula je vezu s bivšim nogometašem Bojanom Borsačem (28). Zajedno su bili četiri godine, ali presudila je razlika u karakterima. 

Nisu se slagali oko načina na koji će provoditi vrijeme, a Bojan, doznajemo od Nedinih prijateljica, nije odobravao njezin stil odijevanja smatrajući ga preizazovnim. Pjevačica i vlasnik kafića na zagrebačkoj Malešnici ostali su u dobrim odnosima. Bojan ju je rijetko pratio na gažama, ali s njom je lani bio u Opatiji. Tamo se natjecala na Dori. Dok je čekala rezultate glasovanja pokušavao ju je oraspoložiti šalama. Šuška se kako Neda već ima novu simpatiju.    

Komentari (10)
  • Tek nakon cetiri godine shvatio da mu se ne svidja njezin stil,jel do tada mozda bio slijep?

    3. 4. 2011,   19:24
  • 4 godine??? a prije 2 godine se viđala sa jednim mojim poznanikom..cura je tolko antipatična da ne mogu vjerovat da bi itko bio sa njom,al po pričama bila je sa puuuno njih!!

    3. 4. 2011,   21:50
  • ja mislim da si neda i pamela najvise pasu :)

    3. 4. 2011,   22:34