Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Feminnem se raspao: Odlučile smo, svaka ide svojim putem

None Foto: Jurica Galoić/Pixsell 5

Odluku o raspadu grupe potaknula je odluka Nike Antolos da se zbog ljubavi preseli u Moskvu. Neda, Pamela i Nika ostaju prijateljice i bavit će se glazbom,piše Extra

Početkom siječnja Nika Antolos (23) rekla je da se zbog ljubavi seli u Moskvu. Pamela Ramljak (32) tada je govorila da nema govora o raspadu benda. Feminnemke su ipak 'promijenile ploču'. 

- Sklop okolnosti je takav da je rastanak najbolje rješenje. Počelo je s Nikinom odlukom da provodi više vremena u Moskvi - rekla je za Extru Pamela.

Cure će i nakon raspada grupe ostati prijateljice i žele se i dalje baviti glazbom, no ne više kao grupa nego samostalno i svaka kako joj to najbolje odgovara. 

- Potresena sam, izgubljena i sad čekam da prođe onaj period koji je potreban da se sve emocije slegnu i da shvatim kako dalje - kaže Neda Parmać (26) koja sad planira kad će prošetati psa i što će jesti.

Nika kaže da sad živi punim plućima i da joj je Moskva kao drugi dom. S dečkom je sretna, a kad to više ne bude tako bit će, kaže, sretna sama. 

- Sve tri volimo glazbu, ali svaka je od nas posebna u glazbenom smislu i svaka ima neku karakternu crtu koja se ne uklapa potpuno u glazbu Feminnema - kaže Nika.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Komentari (171)
  • kakva tragedija za hrvatsku glazbenu scenu!!! hahahaha

    21. 2. 2012,   09:07
  • Raspao se i Sony Ericsson pa može i ovo :)

    21. 2. 2012,   09:14
  • Hoćemo li preživjeti ovo ?

    21. 2. 2012,   09:23