Obavijesti

Show

Komentari 3

Fergie je savjetnik lizao noge, a Harry se odijevao kao nacist...

Fergie je savjetnik lizao noge, a Harry se odijevao kao nacist...
9

Princ Harry je partijao odjeven kao nacist, Kate je bila u toplesu na naslovnici novina, a Fergie su ‘ulovili’ kako joj savjetnik sisa palčeve na nogama... Ali tu nije ni približno kraj svim aferama

VIDEO

To što su Meghan Markle (38) i princ Harry (35) “dali otkaz” kraljici Elizabeti II. (93), nije prvi skandal u (ne)omiljenoj britanskoj kraljevskoj obitelji. Posljednjih nekoliko generacija kraljevstva obilježeno je raznim aferama.

Nedavno su se Meghan i Harry povukli s dužnosti. Nekadašnja glumica odmah je otišla u Kanadu, a Harry joj se pridružio nakon nekoliko dana. Kraljica je podržala njihovu odluku nakon višesatnog sastanka na imanju u Sandringhamu. 


- Moja obitelj i ja potpuno podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju za stvaranjem novog života kao mlade obitelji. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske obitelji, poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao obitelj, a da pritom ostanu cijenjeni dio kraljevske obitelji - pisalo je u službenoj objavi britanske kraljice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:50

Par je dao otkaz osoblju u Velikoj Britaniji i ostali su bez svojih titula. Harry nije oduševljen odlukom koju su on i supruga učinili.


- Meghan i ja krećemo u nepoznato, ali stvarno nismo imali izbora. Kad smo se Meghan i ja vjenčali, bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni služiti. Zato me jako žalosti što je ovako završilo. Moja odluka da se žena i ja povučemo nije bila lagana - rekao je Harry.

Iako je ovo veliki skandal za kraljevstvo, oni nisu jedini koji su učinili stvari neprikladne za prinčeve i princeze. Otkako su princa Charlesa (71) počeli povezivati s Lady Di, princeza je zaintrigirala javnost. Kad se njihov brak polako, ali sigurno raspadao, tad je sva pažnja bila upućena prema Diani te su pratili svaki njezin korak.

Dok su još bili u braku 1992. godine, britanski mediji objavili su transkript razgovora između princeze Diane i njezina navodnog ljubavnika Jamesa Gilbeyja. Tad je James princezi govorio da je voli i 53 puta ju je nazvao po nadimku. Diana je potvrdila da je to ona u telefonskom razgovoru, ali je demantirala da je u pitanju ljubavna afera. No i Charles je varao... Nedugo nakon Dianina poziva procurio je njegov s Camillom Parker Bowles, koji je potvrdio njihov ljubavni odnos. Njih dvoje sad su u braku.

Duchess of Cornwall - Wiltshire

Još prije njih, davne 1937. godine, princ Edward je odustao od titule kralja zbog ljubavi prema Wallis Simpson. Ta ljubavna romansa bila je osuđivana, pogotovo jer je Wallis imala burnu prošlost. Prije Edwarda dvaput se udavala i imala je mnoge ljubavne afere.

Kad se naslućivao raspad prvog braka, Wallis navodno nije puno bila kod kuće nego je ljubovala s diplomatima u Kini. Kad je to njezin prvi suprug Earl Winfield Spencer Jr. saznao, vrlo brzo su se razveli. Potom se udala za bogataša Ernesta Aldricha Simpsona, a tri godine nakon vjenčanja upoznala je Edwarda, princa od Walesa. Spojila ih je sestra njegove ljubavnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#frenchriviera#dukesofwindsor#edwardwallis#style#elegsnce#

A post shared by Eftihia Efstathiades (@eftihia_efstathiades) on

Brzo je zavela Edwarda, koji je potom postao opsjednut njom. Odmah je svima dao do znanja da će je oženiti. Edward je bio veliki ženskaroš, jedno vrijeme ljubovao je i s pariškom prostitutkom, a zbog Wallis se usprotivio i majci, kraljici Mary. Iako se cijeli dvor bunio zbog njegove romanse, on nije želio ostaviti svoju partnericu. Kralj George V., Edwardov otac, bio je silno razočaran ponašanjem starijeg sina i već tad je razmišljao kako bi mnogo bolji izbor za njegovog nasljednika bio mlađi brat Albert i njegova kći, današnja kraljica Elizabetha II. - Harryjeva baka.

Kad je u siječnju 1936. godine umro George V., princ Edward, kao prvi nasljednik u nizu, postao je kralj. No nije dugo nosio krunu. 
Edwardu je presudila ljubav prema Wallis koju dvor nije htio prihvatiti. Zbog ljubavi Edward je morao abdicirati i prepustiti krunu mlađem bratu Albertu.

Princess Royal honorary degree

Princeza Anne (69), jedina kći trenutačne kraljice Elizabete II., udala se 1973. za olimpijskoga jahačkog prvaka Marka Phillipsa. Par je puno vremena provodio odvojeno i nisu bili sretni zajedno. Na proljeće 1989. novine došle su do pisama koje je Anne pisao jedan od njezinih konjušara Timothy Laurence. Sadržaj nije objavljen, ali su mediji napisali da su pisma nevjerojatno intimna i “previše za podnijeti”.

DUCHESS OF YORK/PRINCE ANDREW ENGAGEMENT

Ipak, jedan od najvećih skandala napravila je Sarah Ferguson (60), poznatija kao Fergie. Ona se udala za kraljičina sina, princa Andrewa (59), a šest godina nakon velike svadbe paparazzi su je “ulovili” s drugim. Fergie je bila na odmoru s američkim financijskim savjetnikom Johnom Bryanom. Na jednoj fotografiji John je Fergie lizao stopala. Nakon toga Fergie i Andrew su se razišli, a razvod su finalizirali četiri godine nakon.

Njezinoj drami tu nije bio kraj. Prije deset godina Fergie je “undercover” novinar News of the Worlda uhvatio voljnu da primi 4,3 milijuna kuna mita kako bi mu dogovorila upoznavanje s bivšim suprugom, princom Andrewom. Tad se Fergie pokajala zbog, kako je rekla, pogreške u procjeni. No ni princa Andrewa nije zaobišao skandal. Upao je u nezgodnu situaciju zbog prijateljstva s američkim milijarderom Jeffreyem Epsteinom, osuđivanim pedofilom.

FILE PHOTO: Britain

Andrew je završio na svim naslovnicama tabloida zbog svjedočanstva djevojaka koje su navodno s njim spavale a da nisu imale 18 godina. Virginia Roberts izašla je u medije sa svojom pričom o tome kako je spavala s princem u Londonu ranim 2000-ih, a Andrew se zbog toga na kraju odstupio s kraljevskih dužnosti.

Ali tu nije kraj... Princ Harry je u mladim danima partijao odjeven kao nacist, Kate Middleton (38) je bila u toplesu na naslovnici novina, za princa Williama (37) se pričalo kako je nevjeran...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'