Obavijesti

Show

Komentari 3

Fešta bez kraja: Heidi Klum se nakon vjenčanja 'bacila' u more

Fešta bez kraja: Heidi Klum se nakon vjenčanja 'bacila' u more
25

Mladenci su goste vjenčanja počastili ručkom u Fontelini, a kako je restoran smješten na plaži, nisu se propustili okupati. U morskim radostima gostima se pridružila i mladenka, prigodno odjevena u bijeli kupaći kostim.

VIDEO

Njemački top model Heidi Klum (46) u subotu se po drugi put udala za Toma Kaulitza (29), gitarista grupe Tokio Hotel. Par je bračne zavjete razmijenio na talijanskom otoku Capri.

Capri: Heidi Klum i Tom Kaulitz dolaze na zabavu prije sutrašnjeg vjenčanja

Kako je otkrio izvor blizak paru, dan nakon ceremonije, Heidi i Tom su planirali provesti mirno, doručkujući i družeći se s uzvanicima. Ipak, svoje su goste još jednom odlučili počastiti pa su za njih organizirali ručak i druženje u poznatom talijanskom baru na plaži, Fontanelli. 

Druženje i zabava nakon glamuroznog vjenčanja supermodela i glazbenika nastavilo se i u nedjelju na plaži u Capriju. Mladenci su goste vjenčanja počastili ručkom u Fontelini, a kako je poznati restoran smješten na plaži, nisu se propustili okupati.

Heidi Klum spotted in swimsuit in Capri

U morskim radostima gostima se pridružila i mladenka, prigodno odjevena u bijeli kupaći kostim.

Capri: Vjenčanje Heidi Klum i Toma Kaulitza na luksuznoj jahti  Christina O.

Već prethodno vjenčali su se u Los Angelesu u najužem krugu ljudi, a proteklog vikenda svadbu su upriličili na stometarskoj luksuznoj jahti 'Christina O', na kojoj je svojedobno udala i Jackie Onassis. To je inače 45. najveća jahta na svijetu, a tjedni najam košta vrtoglavih 4,6 milijuna kuna. 

Gosti su do beach bara morali doći brodićima, što je dodatno osiguravalo privatnost. Slavljenička atmosfera nije jenjavala, pa su mnogi i plesali. Nakon ručka, uživali su na plaži. 

Capri: Heidi Klum i Tom Kaulitz organizirali zabavu za prijatelje u Fontaneli

Podsjetimo, Heidi i Tom na Capri su stigli brodom, u petak. S njima je bilo i manekenkinih četvero djece - kćeri Helene (15) i Lou (9) te sinovi Henry (12) i Johan (12). Gosti vjenčanja na Capri su stigli drugim, manjim brodovima. Nakon što su se iskrcali, počela je zabava u restoranu Riccio. Na vjenčanje su potrošili oko 20. milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Heidi Klum i Tom Kaulitz 00:51
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin