Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Film koji pomiče granice: Black Mirror ima pet mogućih krajeva

None Foto: Screenshot/Netflix 4

Godine 1984. mladi programer počinje dovoditi stvarnost u pitanje dok prilagođava fantastični roman videoigri i ubrzo se suočava s izazovom koji mu muči um. Dobrodošli natrag, stoji u foršpanu...

Netflix je u petak pustio dugoočekivani film iz serijala Black Mirror pod nazivom 'Bandersnatch'. Fanovi su već 'ludi' za ovim interaktivnim filmom u kojem postoji trilijun kombinacija, prenosi Daily Mail.

U ovoj avanturi gledatelji mogu birati koje će odluke donijeti glavni glumci filma, i to sve iz svojih udobnih naslonjača. Filmski kritičari su već ovaj film nazvali 'genijalnim umjetničkim djelom'.

- Apsolutno genijalno. Bravo 'Black Mirror' Uspjeli ste u naumu da i gledatelje uključite u vašu priču - napisao je jedan fan na Twitteru.

KOJI JE VAMA NAJDRAŽI? Najljepši božićni filmovi: Bez njih blagdani ne bi bili isti...

Film 'Bandersnatch' traje 40-90 minuta, ovisno o tome koje odluke donesete. Sve započinje jednostavnim izborom u kojem morate izabrati što će glavni lik Stefan doručkovati. Poslije toga se sve zakomplicira i odluke postaju sve kompleksnije.

Naziv 'Bandersnatch' dolazi od igre iz 1984. koja nikada nije objavljena.

- Godine 1984. mladi programer počinje dovoditi stvarnost u pitanje dok prilagođava fantastični roman videoigri i ubrzo se suočava s izazovom koji mu muči um. Dobrodošli natrag - navode u traileru.

Bandersnatch Black Mirror | Autor: Screenshot/Pixsell/Reuters Foto: Screenshot/Pixsell/Reuters

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Tema: FILM

Komentari (8)
  • K od ovce eto sta je

    29. 12. 2018,   16:08
  • E ovo je film

    29. 12. 2018,   14:56
  • Originalno

    30. 12. 2018,   21:58