Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Film o Freddyju Mercuryju je napokon uspio okupiti glumce

None Foto: Wikipedia 3

Par godina trajala je potraga za glavnim glumcima. U igri su bili Sacha Baron Cohen, Ben Whishaw i Daniel Radcliffe. No kad je Rami Malek dobio ulogu, drugi glumci su uslijedili

Film kojeg su mnogi pokušali snimiti već godinama je napokon uspio okupiti i svoju glumačku postavu. Nakon što je objavljeno da će biografski film o Freddyju Mercuryju imati Ramija Maleka u glavnoj ulozi, potraga je krenula za ostalim glumcima.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Gwilym Lee dobio je ulogu gitarista Briana Maya, dok je Ben Hardy (Archangel u 'X-Men: Apokalipsa') preuzeo ulogu bubnjara Rogera Taylora. Joseph Mazzello, kojeg nismo vidjeli u značajnim ulogama od 'Jurskog parka' će odglumiti basista Johna Deacona.

'Bohemian Rhapsody' bi se u kinima trebao pojaviti na Božić naredne godine, a redatelj u igri je Bryan Singer. Do sada je iz projekta otpao Sasha Baron Cohen, koji se nije uspio složiti oko bitnih elemenata filma s preostalim članovima grupe Queen. Kako je za sada objavljeno, film bi trebao pokriti razdoblje od osnivanja banda, pa sve do poznatog Live Aid koncerta 1985. godine.

Tema: FILM

Komentari (1)