Obavijesti

Show

Komentari 0

Filmski doček Nove godine uz kokice te filmove bez limita

Filmski doček Nove godine uz kokice te filmove bez limita
8

U prekrasnom ambijentu kina Kaptol Boutique Cinema možete doživjeti jedinstveni filmski provod; prije ponoći očekuju vas filmovi koji su obilježili 2018., a nakon ponoći slijede najnoviji naslovi

VIDEO

Pitanje 'Gdje ćeš za Novu?' je neizbježno već s prvim danima najluđeg mjeseca u godini. Nije lako odlučiti gdje dočekati 2019., ali je ove godine CineStar pripremio nešto sasvim drugačije od svih dočeka kojima ste do sada prisustvovali. U prekrasnom ambijentu kina Kaptol Boutique Cinema možete doživjeti jedinstveni filmski provod; prije ponoći očekuju vas filmovi koji su obilježili 2018., a nakon ponoći slijede najnoviji naslovi. Osim filmova, na programu je i svirka uživo u WOW baru, piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, fini slano slatki zalogaji, a kokice u baru možete konzumirati u neograničenim količinama!

Marvel je shvatio: Novi foršpan za 'Captain Marvel' je odličan
Marvel je shvatio: Novi foršpan za 'Captain Marvel' je odličan

Ako niste raspoloženi za provod na otvorenom ili niste ljubitelji provoda u klubovima, a voljeli biste izaći iz vlastitog doma, zaista je idealno spojiti jedno od najljepših hrvatskih kina sa svirkom, u odličnom društvu i uz zanimljiv filmski sadržaj. Kaptol Boutique Cinema na ovaj način završava vrlo uspješnu programsku godinu i nudi posve novi koncept dočeka osluškujući želje svojih posjetitelja.

U unikatnim dizajn dvoranama ispratite staru godinu naslovima koji garantiraju izvrsnu zabavu, a to su megapopularni 'Bohemian rhapsody', zatim 'Zvijezda je rođena' s Lady Gagom i Bradleyem Cooperom, 'Sad ili nikad' s Jennifer Lopez, 'Kralj lopova' s Michaelom Caineom i Charliejem Coxom i najnovija SF avantura 'Aquaman' s Jasonom Momoom i Nicole Kidman.

Nakon prvih projekcija, očekuje vas live nastup u baru uz pjenušac i odbrojavanje, a nakon partija možete nastaviti proslavu u baru ili se uputiti po novu dozu filmskog zadovoljstva, jer oko 1 sat kreću novi filmovi: najnovija crna komedija redatelja Vinka Brešana 'Koja je ovo država', američka komedija 'Instant obitelj' s Markom Wahlbergom, ljupki mjuzikl 'Povratak Mary Poppins' te najveća priča o bijegu ikada ispričana, 'Leptir', s Charliejem Hunnamom i Ramijem Malekom u glavnim ulogama (Rami je oduševio ulogom Freddieja Mercuryja u filmu 'Bohemian Rhapsody').

Na ulazu u kino vas očekuje garderoba, a na blagajni ćete preuzeti narukvicu kojom ćete se moći slobodno kretati iz dvorane u dvoranu, bar ili zimski vrt koji je ujedno i zona za pušače.

Stigao prvi video sa snimanja drugog dijela filma 'Top Gun'
Stigao prvi video sa snimanja drugog dijela filma 'Top Gun'

Filmski doček uključuje: sve filmove neograničeno (all you can watch), kokice neograničeno u WOW baru (all you can eat), slatko slane zalogaje, pjenušac u ponoć te zabavu uz bend u periodu od 23 sata do 1 sat iza ponoći. Broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta kina, a cijena ulaznica iznosi 290 kn do 25.12. odnosno 350 kn nakon tog datuma. Ulaznice su u prodaji od 07.12. na blagajni kina i online na stranicama Kaptol Boutique Cinema, a za više detalja posjetite direktnu poveznicu za najluđu noć.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode