Obavijesti

Show

Komentari 2

Filozofija jednog ubojice: Zašto je uspio ubijati toliko dugo?

Filozofija jednog ubojice: Zašto je uspio ubijati toliko dugo?
7

'Želite li odigrati igru?', grozne su riječi jednog od psihopatskijih ubojica koji su ikad hodali Zemljom. To su riječi koje nam donose strah u kosti. Je li ovo napokon njegov kraj

VIDEO

Novi video o smrtonosnom psihopatu Jigsawu, po kojem se i najnoviji film iz franšize 'Slagalica strave' i zove, lijepo nam je dao uvid u sve što treba znati o ovom serijalu prije gledanja. Posebice nam je objašnjen njegov mentalitet, koji ga i nagoni na ubijanje.

- Ljudi nisu nimalo zahvalni što su živi. Ali ne ti. Ti više nisi nezahvalan - izjavio je Jigsaw u videu.

Pogledajte video o ubojičinom pogledu na svijet

Kako bi nam približio što se može vidjeti u filmu, i redatelj Michael Spierig (u stvari koredatelj, uz svojeg brata Petera), se oglasio.

- Stavili smo stvarno divlje zamke u film, ne bojimo se krvi. Baš jedan odličan uradak za Noć vještica. Možda nije baš toliko opak film, koliko je zabavan, ali na to smo i ciljali. I dalje je sve prepuno dobre stare krvi i klanja, to zasigurno. A povrh svega je jedan odličan misterij, s interesantnim preokretima. Slagalica strave za 2017. godinu - rekao je redatelj.

Valja napomenuti kako je ovaj serijal više manje jedinstven među serijalima s 'milijun' nastavaka. I Jason Voorhees iz 'Petak trinaesti' kao i Freddy iz 'Strave u ulici brijestova, a i Michael Myers iz 'Noći vještica' su u stvari neuništivi. No glavni negativac franšize 'Slagalica strave' je mrtav od samog početka serijala, a u osmom filmu nam se vraća još jednom samo kao snimka i kao pokretač svojeg demonskog plana.

Razne žrtve u ovogodišnjem filmu o psihopatskom ubojici Jigsawu glume Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Clé Bennett, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Paul Braunstein, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Boisvert i James Gómez.

Redatelji filma su gore spomenuta braća Michael i Peter Spierig. Režiseri su prije snimili podosta dobro 'Predodredište' te impresivno loš uradak 'Rat za krv'. Nadajmo se kako će ovaj put dvojac ponoviti svoj uspjeh s prethodnim filmom.

'Jigsaw' u sva bolja kina dolazi 02. studenog, u distribuciji Blitz Filma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode