Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB Ribica prihvatila ponudu i izašla iz kuće, Marin se vratio

None Foto: RTL televizija 7

U show su se nakratko vratile bivše stanarke Renata Nemeček i Nikita Dajčer. Osim toga, u četvrtak navečer kuću je napustio Nikola Sedlar Bogo

Stanarima Big Brother kuće proteklih sedam dana definitivno nije bilo dosadno, a za većinu su najemotivniji bili susreti s najmilijima.

Na njihovo veliko iznenađenje, u show su se nakratko vratile bivše stanarke Renata Nemeček (30) i Nikita Dajčer (29). Osim toga, u četvrtak navečer kuću je napustio Nikola Sedlar Bogo (23).

BB IZBACIVANJE Bogo nakon izlaska iz kuće žali za Anezi, a njoj je draži Luka

Isto tako, finalistima Antoniju Oraču Orkyju (28), Bojanu Mrđenoviću (34), Lidiji Marić (46) i Antoniju Benčaku (23) pridružila se Bjelovarčanka Ana Marković (27.

Nominirani su bili Alena Nezirević Anezi (31), Marin Novaković (22) i Tomislav Roso (26) i  Lucija Stojak (23), a kuću je tjedan dana prije finala u suzama napustio Marin.

Foto: RTL televizija

Tužni Marin u studiju je Antoniji Blaće otkrio kako mu je drago što je stigao tako daleko jer se tome nije nadao. 

- Sve u svemu, zadovoljan sam. To sam ja - kazao je i dodao kako je ovo za njega bilo jedinstveno iskustvo.

Foto: RTL televizija

U studiju se Antoniji potom pridružio Bogo, stanar koji je iz kuće izbačen u četvrtak. Rekao je da je ostao dovoljno dugo, ali da koji dan više ne bi škodilo. Njegovi favoriti su Anezi, Orky i Antonio.

Bogo je prošlog tjedna morao napisati stihove pjesme za Anezi koju je ona i otpjevala uz malu pomoć sustanara. Big Brother je bio zadovoljan izvedbom, a svoje stručno mišljenje dao je i Bogo koji se javio stanarima iz studija.

Foto: RTL televizija

- Oduševljen sam kao je to prerađeno, Dobro si to spojila, a Orkyju predviđam blistavu karijeru, Volim vas - kazao je i dodao da je napisao još jednu pjesmu koju će stanari morati izvesti u finalu.

Big Brother je potom priredio još jedno iznenađenje - Marinu je pružio priliku da se vrati u kuću i postane finalist. Marin je odabrao osobu kojoj će BB ponuditi 35 000 kuna, a ukoliko ona prihvati novac - napušta kuću, a Marin se vraća. On je izabrao Ribicu, koja je ponudu prihvatila.

Foto: RTL televizija

- Radije ću uzeti ovo nego da ne dobijem ništa - rekla je Ribica koju su sustanari podržali.

Ribica je potom stigla u studio gdje je otkrila kako joj je bilo 'dosta teško s tim mladima'. Dodala je da joj je najteže bilo s Lucijom koju je ipak uspjela 'pripitomiti'. Ana je njezin favorit, a kao pobjednika nikako ne vidi Bojana.

NOVA UZBUĐENJA Stanari odlučili: Ana Marković je peta finalistica Big Brothera

Nakon toga, Antonija joj je objasnila kako joj je ponudu koju je prihvatila zapravo priuštio Marin koji je postao osmi finalist.

Big Brother je stanare obavijestio da je vrijeme za još jedno rangiranje koje im može donijeti novac. Kriterij po kojem su rangirali bio je tko najviše ili najmanje zaslužuje pobjedu. Na prvo mjesto stavili su Orkyja, a na posljednje Luciju.

Marin se u emisiji uživo vratio u kuću i iznenadio stanare.

 

Komentari (219)
  • Neka svi osvoje osim Lucije, cura je odvratna, bahata, bezobrazna i jos bi svasta napisao ali bi dobio kaznu pa zato necu!

    29. 4. 2018,   22:51
  • a sad se Ana seli u šou život na vagi

    29. 4. 2018,   21:40
  • I ovaj Grubnić, iz emisije u emisiju je sve gore obučena. Užas.

    29. 4. 2018,   22:27