Obavijesti

Show

Komentari 125

Firma Majushka joj u blokadi, a ona i suprug jure Maldivima...

Firma Majushka joj u blokadi, a ona i suprug jure Maldivima...
12

Maja i Nenad odsjeli su u luksuznom hotelu od pet zvjezdica, gdje noćenje u prosjeku stoji 'vrtoglavih' 1000 eura. Kao i uvijek, Šuput s obožavateljima na društvenim mrežama dijeli fotografije s putovanja

VIDEO

Vikend kraljica zabave Maja Šuput (40) sa suprugom uživa na Maldivima, daleko od poslovnih obaveza i briga koje bi joj mogla nametati novootvorena tvrtka Majushka.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:12

S obzirom na to da je prošlo manje od godinu i pol dana kako uz dobar glas prodaje mikrofone, slušalice i slastice, očekivano je da prvi financijski rezultati ne mogu odmah oboriti s nogu. No teško se može reći da je tvrtka “izuzetno profitabilna”, kako su nedavno pisali mediji, jer je 2018. završila s minusom od 12.100 kuna, a u blokadi je od 4. listopada, prema podacima Poslovne Hrvatske. Uvijek nasmijana i dotjerana Maja nikad nije krila da najbolje zarađuje pjevajući po svadbama, a od lani se preko njezina web shopa može, između ostalog, kupiti i “Maja do jaja”. Riječ je o kapama.

Vlasnici Majushke su Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov (36), koji ima i dva jedinstvena društva s ograničenom odgovornošću Dođi mami i Costa Consulting.

Maja Šuput

Najveću medijsku pozornost dobila je kad je tražila radnike za Majushka on the road, njezinu jedinstvenu kućicu - putujuću slasticu gdje prodaje kolače i sladolede. Za razliku od nove tvrtke, njezina Šuput firma ima odlične rezultate te je lanjsku godinu završila s više od 2,2 milijuna kuna prihoda te neto dobiti od 665.000 kuna.

No Dođi mami i 'Costa Consulting od supruga Nenada još nemaju impresivnih financijskih rezultata, jer je Consulting 2018. završio s minusom od 3500 kuna, a Dođi mami s plusom od 3200 kuna. Prije svega dva tjedna Maja je Jutarnjem listu hvalila supruga, za kojega je rekla da ne bi bilo ni Majushke da nije bilo njega.

Maja Šuput: 'Planiranje bebe je normalno kad si friško u braku'
Maja Šuput: 'Planiranje bebe je normalno kad si friško u braku'

- Sve što sam zamislila pretvorio je u moguće. Nadopunjavamo se odlično, a sve svoje slobodno vrijeme koristimo za Majushku i njezin napredak - rekla je Maja. Pojasnila je i koliko se posvećuju projektima vezanim uz novu tvrtku.

- Svaki od pojedinih proizvoda je pomno brendiran te se za svaki išlo u duboku razradu kvalitete, a poseban aspekt je bio na pakiranju. Tu sam si dala oduška - rekla je Maja, koju je najviše razveselio poziv Croatia Airlinesa, iz kojeg su je zvali da bi prodavali Majushku u zraku. Slušalice Kitty Cat kod Majushke stoje 259 kuna. Pronašli smo ih i na web trgovini amazon.com, gdje stoje oko 125 kuna. 'Lopov', 'Ilegalno', 'Kad narastem bit ću Maja Šuput' su šilterice koje se kod Maje mogu kupiti za 80 kuna, a najbolji im je proizvod, prema Majinim riječima, mikrofon koji stoji 365 kuna. Bliži se doba zagrebačkog Adventa pa možda Maju i supruga gledamo i ove godine na adventskom štandu kao i lani. Do tada se od poslovnih ideja, pjesme i plesa odmaraju na pješčanim i osunčanim Maldivima, gdje su se i zaručili.

Iako se udala prije pola godine, pjevačica je zbog prenatrpanog rasporeda tek sad našla vremena za medeni mjesec. Maja i Nenad odsjeli su u luksuznom hotelu od pet zvjezdica, gdje noćenje u prosjeku stoji “vrtoglavih” 1000 eura. Kao i uvijek, Šuput s obožavateljima na društvenim mrežama dijeli fotografije s putovanja pa je tako pozirala na plaži i brčkala se u moru, no ono što je fanovima zapelo za oko je fotka na kojoj se supružnici ljube na velikoj ljuljački dok čekaju večeru.

Maja Šuput: Da se Grubnić i ja posvađamo izbio bi svjetski rat
Maja Šuput: Da se Grubnić i ja posvađamo izbio bi svjetski rat

- Slikao konobar dok čekamo stol za večeru - napisala je u opis objave na kojoj je vidljivo da Maja nije mogla dočekati da jede hranu pa je 'jela' supruga. Pjevačica je tako još jednom pokazala da si može priuštiti ono o čemu “obični smrtnici” mogu samo sanjati, bilo da je riječ o putovanju na Maldive, elitnom hotelu ili pak konobaru kojeg je angažirala za fotkanje dok se izvija po mužu. Očekivano, komentara fanova nije nedostajalo.

I dok je većina njih pisala supružnicima kako su predivan par, jedan korisnik primijetio je da ljuljačka nije izdržala nakon što su se golupčići prepustili strastima. Inače, par je o zarukama šutio dva mjeseca, a Šuput je skupocjeni prsten uspješno skrivala od javnosti. Njih dvoje redovito uživaju u elitnim rezidencijama, među kojima su luksuzni turski resort D Maris Bay, Dubai, Maldivi... U Hrvatsku stiže hladna fronta, no za Maju nema zime jer je na Maldivima ovih dana 30-ak stupnjeva Celzijevih. A do povratka - čašćenje kao da ne postoji sutra.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...