Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fonda (74): Nikad nisam imala bolji seksualni život nego sada

None Foto: AFP/Pixsell 4

Glumica je priznala kako je tek u 74. godini života shvatila što želi i spoznala pravu intimnost s partnerom. Nikada nije imala ispunjeniji seksualni život kao sada...

Glumica je u intervjuu za britanski časopis Hello otkrila kako je njezin seksualni život posljednjih nekoliko godina bolji nego ikada. Glumica je otkrila kako uživati s partnerom i spoznala što uistinu želi.

– Kada sam prije dvije i pol godine operirala koljeno, pronašla sam ljubav. Njegovo ime je Richard, ima 70 godina i glazbeni je producent – rekla je glumica.

Priznala je kako je prije smrti htjela spoznati pravu intimnost.

– Jedino što nikada nisam znala je što je prava intimnost, a htjela sam to spoznati prije nego umrem. Često, kada vodim ljubav s Richardom, vidim ga kakav je bio prije 30 godina. Nikada nisam imala tako ispunjen seksualni život kao sada, u 74. godini života. Kada sam bila mlađa nisam znala što želim – otkrila je glumica iza koje su tri propala braka.

Bila je udana za francuskog redatelja Rogera Vadima, političkog aktivista Toma Haydena i osnivača američke televizijske mreže CNN Teda Turnera.

Komentari (27)
  • lijepo je cut da su stariji ljudi vitalni i da imaju aktivan sexualni život, mogli bi se neki hrvatski mladići kojima se vec sa 30 ne vidi ona stvar od škembe ugledati na ovu vitalnu ženu i njenog partnera. Sex nije samo u dum-dum nego u senzualnosti i osjećanju vlastitog partnera i zato vjerujem da su jako zadovoljni sa svojim sex. životom!

    10. 7. 2012,   21:19
  • GILF

    11. 7. 2012,   04:03
  • ha dobro da nije čekala da dođe u 90-te!

    11. 7. 2012,   08:13