Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fotke iz policije: Mike Tyson je isplazio jezik, Justin se smije

None Foto: MSN.com 16

U policijskoj arhivi nalaze se fotografije mnogih celebrityja. Paris Hilton dobila je svoju zbog posjedovanja kokaina, a obitelj Lohan ima cijeli album

Svjetske zvijezde navikle su pozirati pred objektivima na crvenom tepihu, a nekima nije strano ni fotografiranje u policijskoj stanici za dosje.

Bill Cosby (81) jedan je od rekordera s najviše fotografija policijskoj arhivi. Ova je nastala krajem rujna ove godine, a uslikana je nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja žene.

Foto: MSN.com

Glumicu Heather Locklear (57) priveli su 25. lipnja jer je udarala policajca i osoblje hitne pomoći. To je nije jedini put ove godine da je završila u policijskoj stanici. Još jedan incident se dogodio nekoliko mjeseci prije ovoga nakon što se pijana potukla sa svojim dečkom.

Foto: MSN.com

Shia LaBeouf (32) naišao je na probleme sa zakonom dok je snimao film 'The Peanut Butter Falcon'. Završio je u pritvoru zbog neprimjerenog ponašanja i javnog pijanstva. Naime, tada je 'poludio' jer je stranca tražio cigaretu, a on ga je odbio.

Foto: MSN.com

Ni Justin Bieber (24) nije mogao izbjeći fotografiju za policijsku arhivu. Naime, pjevač je vozio pod utjecajem alkohola, bez vozačke dozvole te opirao se uhićenju. No, unatoč svemu, nasmijano je pozirao.

Foto: MSN.com

Posramljena Reese Witherspoon (42) nije mogla ni pogledati kameru. Glumicu su priveli zbog neprimjerenog ponašanja nakon što je njezin suprug Jim Toth (38) uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

Foto: MSN.com

Kao i Cosbyjevih, policajci su se nagledali i fotografija na kojima je Lindsay Lohan (32). Problematična glumica je 2013. prekršila uvjetnu kaznu pa je nesvojevoljno ponovno stala pred objektiv u policijskoj stanici. Njezina majka Dina (56), otac Michael (58) i bivša djevojka Samantha Ronson (41) imaju slične fotografije.

Foto: MSN.com

Skandalozna Paris Hilton (37), koja je svojedobno drugima nudila drogu, i sama ju je, čini se, koristila. Prije osam godina policija ju je privela u Las Vegasu zbog posjedovanja kokaina.

Foto: MSN.com

Amanda Bynes (32) se godinama ponašala neprimjereno. U svibnju 2013. dobila je 'čast' fotografirati se u policijskoj postaji nakon što je iz svog stana u New Yorku bacila kroz prozor 'bong'.

Foto: MSN.com

Ni Kardashiankama kršenje zakona nije nepoznanica. Khloe (34) je prije deset godina dobila svoju fotografiju jer je vozila pod utjecajem alkohola.

Foto: MSN.com

Na isti način je svoju fotografiju dobio i Mel Gibson (62).

Foto: MSN.com

Kakav bi ovo popis prekršitelja zakona bio bez Charlieja Sheena (53). On je, između ostalog, uhićen 2009. zbog optužbi za obiteljsko nasilje.

Foto: MSN.com

Matthew McConaughey (49) svoju fotografiju zaslužio je posjedovanjem marihuane i opiranjem pri uhićenju u Teksasu davne 1999.

Foto: MSN.com

Slavni boksač Mike Tyson (52) za božićno vrijeme 2006., priveden je zbog vožnje u pijanom stanju te posjedovanja kokaina, a kako se čini, nije baš prepoznao gdje se kamera nalazi.

Foto: MSN.com

Glumac Tim Allen (65) sedamdesetih odležao je u zatvoru zbog posjedovanja 1,5 kilograma kokaina. 

Foto: MSN.com

VIDI OVO! Ovi dvojnici slavnih toliko im sliče da i oni zaslužuju Oscara.

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Komentari (3)
  • jbtt dan 1,5 kg kokaina imo kod sebe wtf???? i escobara je zezno u to vrijeme dobro je poa nije i dan danas u zatvoru

    12. 11. 2018,   19:29
  • pa ovaj Tim Allen i nije takav šonjo kako ispada u serijama. ;)

    12. 11. 2018,   09:30
  • ma skoro svi hollywoodski glumci su imali problema s zakonom

    12. 11. 2018,   17:38