Obavijesti

Show

Komentari 3

Fotke iz policije: Mike Tyson je isplazio jezik, Justin se smije

Fotke iz policije: Mike Tyson je isplazio jezik, Justin se smije
16

U policijskoj arhivi nalaze se fotografije mnogih celebrityja. Paris Hilton dobila je svoju zbog posjedovanja kokaina, a obitelj Lohan ima cijeli album

VIDEO

Svjetske zvijezde navikle su pozirati pred objektivima na crvenom tepihu, a nekima nije strano ni fotografiranje u policijskoj stanici za dosje.

Bill Cosby (81) jedan je od rekordera s najviše fotografija policijskoj arhivi. Ova je nastala krajem rujna ove godine, a uslikana je nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja žene.

Glumicu Heather Locklear (57) priveli su 25. lipnja jer je udarala policajca i osoblje hitne pomoći. To je nije jedini put ove godine da je završila u policijskoj stanici. Još jedan incident se dogodio nekoliko mjeseci prije ovoga nakon što se pijana potukla sa svojim dečkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Shia LaBeouf (32) naišao je na probleme sa zakonom dok je snimao film 'The Peanut Butter Falcon'. Završio je u pritvoru zbog neprimjerenog ponašanja i javnog pijanstva. Naime, tada je 'poludio' jer je stranca tražio cigaretu, a on ga je odbio.

Ni Justin Bieber (24) nije mogao izbjeći fotografiju za policijsku arhivu. Naime, pjevač je vozio pod utjecajem alkohola, bez vozačke dozvole te opirao se uhićenju. No, unatoč svemu, nasmijano je pozirao.

Posramljena Reese Witherspoon (42) nije mogla ni pogledati kameru. Glumicu su priveli zbog neprimjerenog ponašanja nakon što je njezin suprug Jim Toth (38) uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

Kao i Cosbyjevih, policajci su se nagledali i fotografija na kojima je Lindsay Lohan (32). Problematična glumica je 2013. prekršila uvjetnu kaznu pa je nesvojevoljno ponovno stala pred objektiv u policijskoj stanici. Njezina majka Dina (56), otac Michael (58) i bivša djevojka Samantha Ronson (41) imaju slične fotografije.

Skandalozna Paris Hilton (37), koja je svojedobno drugima nudila drogu, i sama ju je, čini se, koristila. Prije osam godina policija ju je privela u Las Vegasu zbog posjedovanja kokaina.

Amanda Bynes (32) se godinama ponašala neprimjereno. U svibnju 2013. dobila je 'čast' fotografirati se u policijskoj postaji nakon što je iz svog stana u New Yorku bacila kroz prozor 'bong'.

Ni Kardashiankama kršenje zakona nije nepoznanica. Khloe (34) je prije deset godina dobila svoju fotografiju jer je vozila pod utjecajem alkohola.

Na isti način je svoju fotografiju dobio i Mel Gibson (62).

Kakav bi ovo popis prekršitelja zakona bio bez Charlieja Sheena (53). On je, između ostalog, uhićen 2009. zbog optužbi za obiteljsko nasilje.

Matthew McConaughey (49) svoju fotografiju zaslužio je posjedovanjem marihuane i opiranjem pri uhićenju u Teksasu davne 1999.

Slavni boksač Mike Tyson (52) za božićno vrijeme 2006., priveden je zbog vožnje u pijanom stanju te posjedovanja kokaina, a kako se čini, nije baš prepoznao gdje se kamera nalazi.

Glumac Tim Allen (65) sedamdesetih odležao je u zatvoru zbog posjedovanja 1,5 kilograma kokaina. 

VIDI OVO! Ovi dvojnici slavnih toliko im sliče da i oni zaslužuju Oscara.

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...