Obavijesti

Show

Komentari 8

Muški odabrali: Sofia Vergara najpoželjnija je žena na svijetu

Muški odabrali: Sofia Vergara najpoželjnija je žena na svijetu
7

Glumica, koja će uskoro navršiti 40 godina, najstarija je žena kojoj je pripala titula najpoželjnije žene na svijetu otkako čitatelji portala AskMen.com biraju najpoželjnije

VIDEO

Prema izboru više od milijun čitatelja portala AskMen.com, Sofia Vergara (39), najpoželjnija je žena na svijetu. Kolumbijska glumica najstarija je žena kojoj je pripala ta laskava titula otkako je AskMen.com od 2000. godine počeo birati najpoželjnije žene.

- Mislim da su se mnogi muškarci iznenadili kada su saznali da ona ima gotovo 40 godina jer ne izgleda tako - izjavio je urednik portala James Bassil.

Na drugom mjestu je manekenka Kate Upton dok je na trećem mjestu Rooney Mara, zvijezda filma 'Muškarci koji mrze žene'. Četvrto mjesto zauzela je manekenka Victoria's Secreta Miranda Kerr, a peto reperica Nicki Minaj. Katy Perry osvanula je na 16. mjestu, a Lady GaGa na 18. mjestu ljestvice.

Na listi sastavljenoj od 99 najpoželjnijih žena u 2012. godini našle su se i Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Blake Lively, djevojka Georgea Clooneyja, Stacey Kiebler, Scarlett Johansson te pjevačica Adele. Za razliku od vojvotkinje Kate Middleton koja se našla na 11. mjestu, njezina sestra Pippa, o čijoj se stražnjici naveliko pisalo nakon kraljevskog vjenčanja, zauzela je tek 98. mjesto.

Najveći poraz ipak je doživjela Megan Fox koja je završila na 96. mjestu, a brojni čitatelji ostali su iznenađeni jer se na listi nisu našle ni Angelina Jolie ni Jennifer Aniston.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin