Obavijesti

Show

Komentari 18

Francuzi su osvojili zlato, a mi srca: Vole nas Hurem i Shakira

Francuzi su osvojili zlato, a mi srca: Vole nas Hurem i Shakira
5

Naši Vatreni omiljeni su i u Indiji. Naime, tamošnja manekenka Diana Penty poručila je da, unatoč pobjedi Francuza, njeno srce kuca za Hrvatsku

VIDEO

S medaljom odlazimo kući. Srebrna je, ali zlatnog sjaja. Osim što je četiri milijuna Hrvata navijalo u glas kao jedan, navijali su i drugi. Cijeli svijet je bio uz nas. 

Američka pjevačica Shakira (41) čestitala je Francuzima na pobjedi, ali nije izostavila pohvaliti ni hrvatsku srčanu igru.

Kanađanka domaćih korijena Stana Katic (40) čestitala je našim reprezentativcima jer su pokazali toliko 'srca' na terenu. Njezini obožavatelji su komentirali da je Hrvatska zaslužila pobjedu, te da trebamo biti ponosni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Američki voditelj i producent Ryan Seacrest (43) čestitao je objema reprezentacijama na odličnoj igri, te iskazao veliko poštovanje Vatrenima zbog borbe do samog kraja. 

- Odlična igra dečki, ponosan sam na vas - napisao je Stipe Miočić (35) koji je vjerni navijač hrvatske reprezentacije.

Naši Vatreni omiljeni su i u Indiji. Naime, tamošnja manekenka Diana Penty (32) poručila je da, unatoč pobjedi Francuza, njeno srce kuca za Hrvatsku.

Američka glumica Reese Witherspoon (42) pratila je utakmicu i preko društvenih mreža glumila 'komentatora'. Zabilježila je svaki pogodak. 

Autor knjige 'Moja tajna za uspjeh' Tim Fargo čestitao je hrvatskoj reprezentaciji za izniman trud na terenu u finalu Svjetskog prvenstva. 

Turska glumica Meryem Uzerli (34), koja je poznata po ulozi Hurem, fatalne crvenokose za kojom je 'poludio' sultan u sapunici 'Sulejman Veličanstveni', trenutnu ljetuje u Dubrovniku. Na ljetovanju ju, čini se, nije zaobišlo navijačko 'ludilo'.

- Hrvati, bili ste odlični, svaka čast. Naravno, čestitke pobjedniku - poručila je.

Američki glumac i komičar naših korijena Judah Friendlander (49) veliki je fan nogometa, a pogotovo hrvatske reprezentacije. I on se na društvenoj mreži oglasio odmah nakon što smo osvojili 'srebrno zlato'. Iako je ponosan na Vatrene, komičar misli da smo zakinuti, a da nas ni sreća 'nije pomazila'. 

- Francuska je imala sreće s prva dva gola zbog čega su hrvatski igrači bili prisiljeni više igrati obranu nego inače. Nažalost, to nas je koštalo pobjede - napisao je. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...