Obavijesti

Show

Komentari 29

Franka Batelić: 'Vedran je moj najveći navijač i velika podrška'

Franka Batelić: 'Vedran je moj najveći navijač i velika podrška'
5

Vedran ima najveću zaslugu u tome i stalno mi je govorio da se trebam vratiti. Stalno pjevam, po cijele dane, to je dio mog života, možda i glavni, priča Franka Batelić

VIDEO

Pjevačica Franka Batelić Ćorluka (26) nedavno je u Disneyevom filmu 'Aladin' utjelovila princezu Jasminu i tako svojim glasom doprinijela realizaciji hrvatske inačice ovog filma. No, čini se kako Franka aktivno razmišlja i o glumi. 

- Glumu obožavam. Kao glazbenik, kad nastupaš moraš upotrijebiti jako puno glumačkih vještina, a ista je stvar i kod snimanja spotova. Baš zato mi je velika želja dobiti ulogu u nekom mjuziklu u Hrvatskoj - priznala je Franka za Studio te dodala kako joj je 2018. godina bila godina za pamćenje. 

- Prošla godina bila je prepuna predivnih trenutaka. Sve što se moglo dogoditi se dogodilo. Ni pet godina čini mi se, ne bi bilo dovoljno da se to ponovi. Krajem 2017. vratila sam se glazbi s pjesmom 'S tobom' - govori glazbenica koja priznaje kako je za to zaslužan njezin suprug i nogometaš Vedran Ćorluka (33). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On ima najveću zaslugu u tome i stalno mi je govorio da se trebam vratiti. Stalno pjevam, po cijele dane, to je dio mog života, možda i glavni. Stalno me se može čuti kako nešto pjevušim. Vedranu je bilo žao da ne iskoristim svoj talent i ne bavim se time malo organiziranije. Tako da mi je on sigurno najveća podrška. Uvijek. On je moj najveći navijač, kao i ja njemu - priča Franka koja trenutno živi na dvije adrese - u Zagrebu i u Moskvi gdje Vedran igra za nogometni klub Lokomotiv. 

- Uspijevam sve to, jednostavno se naučiš. U nekim momentima je više zabavno, u nekima napornije, ali ide. Kad nešto voliš, učiniš da to i uspije. Mogla bih zamisliti i da živim u Moskvi, ali mogla bi živjeti svugdje, jer se vrlo brzo snađem. U međuvremenu sam savladala i ruski, a volim i tamošnju kuhinju - rekla je pjevačica. Ona i Vedran veliki su humanitarci, a zbog toga su postali kumovi dvojici dječaka iz sirotišta u Keniji i pomogli im u njihovom školovanju. 

- Nažalost, još uvijek nisam imala priliku otići u Keniju, ali drago mi je što mogu pomoći. Uvijek treba pomoći, na bilo koji način - zaključuje pjevačica. 

NEVJERNI SU I ZLI: Ovi horoskopski znakovi su najgori partneri u vezama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju