Obavijesti

Show

Komentari 36

Zaljubili se na Zrću: 'Sretna ti godišnjica bejbs, voli te Veks!'

Zaljubili se na Zrću: 'Sretna ti godišnjica bejbs, voli te Veks!'
24

Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana

VIDEO

Pjevačica Franka Batelić (27) i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (33) vjenčali su se prije godinu dana u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama u Istri. Tom prigodom Vedran je supruzi posvetio poruku na društvenoj mreži. 

- Godina dana prošla... Sretna godišnjica bejbs. Voli te Veks - napisao joj je. Ni Franka nije bila ništa manje romantična.

- Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnica na ovom ludom lunaparku života. Za još puno ovakvih - napisala je pjevačica i dodala mnoštvo ikonica srca. 

VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Nakon što su te godine razmijenili zavjete i objavili prve bračne fotografije na društvenoj mreži, mladenci su se sa svojim gostima zaputili u vilu Meneghetti na slavlje...

- Nikad nisam sanjala, niti maštala o vjenčanju. Dapače, bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikad neće udati. Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe - rekla je Franka.

Imanje se prostire na 120.000 četvornih metara, a vrijednost vile procjenjuje se na više od 28 milijuna kuna. Vila ima 25 smještajnih jedinica, tri bazena, wellness, maslinik i vinariju.

Gosti su na slavlju nepce zasladili istarskim specijalitetima, a na pozornici ih je zabavljao Tony Cetinski (49) i bend Živa Legenda. Mladenci su prvi ples otplesali u romantičnoj atmosferi na pjesmu 'Prije sna' Olivera Dragojevića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Franka i Vedran zbog obveza nisu išli na medeni mjesec pa su odlučili u vrijeme božićnih blagdana posjetiti New York kako bi se odmorili. Pjevačica je otkrila kako bi željela s Vedranom više putovati...

A kako je ljubav počela?

Nogometaš i pjevačica upoznali su se prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu.

Tog ljeta 2012. Ćorluka je bio na prekretnici karijere. Nakon pet godina uspješnog igranja u Engleskoj pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, ali prije odlaska na istok imao je pred sobom nekoliko tjedana odmora.

Međutim, tog je ljeta i Franka bila na prekretnici života. Naime, tada 21-godišnjakinja upravo se vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu i otišla se malo zabaviti na Zrće, baš kao i Vedran.

Franka Batelić: Ja nemam što kriti, sretna sam i zaljubljena
Franka Batelić: Ja nemam što kriti, sretna sam i zaljubljena

Nekako su se našli u zajedničkom društvu i naposljetku zaljubili. 

- To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirati privatni život - rekao je Ćorluka ubrzo nakon što su u javnost 'procurile' fotografije njihova druženja na Zrću.

Međutim, kada je ljeto bilo gotovo, novonastaloj je ljubavi prijetio kraj, s obzirom na to da je Vedran morao u Moskvu. Bez obzira na to, par se odlučio za vezu na daljinu. 

-  Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i 'pogodila'. 

Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

U početku joj, naravno, nije bilo lako, a u više intervjua pjevačica se prisjetila svog prvog susreta s ruskom prijestolnicom.

Instagram

- Rusi su genijalan narod, obrazovan, načitan, objektivan, jedino starije generacije ne pričaju engleski i nepotrebna im je stavka u životu, tako da sam morala naučiti ruski. Svima bih savjetovala da posjete Moskvu i St. Peterburg. Moja najveća želja je ukrcati se na transsibirsku željeznicu i doživjeti to ludo iskustvo - ispričala je Franka. 

Dok je Franka bila u u Moskvi, Ćorluka joj je kuhao, s njegovim prijateljima išla je na utakmice i zavoljela nogomet. Podržavala ga je u Brazilu za vrijeme Svjetskog prvenstva, kao i u Francuskoj dvije godine kasnije. Bilo je jasno da se rađa prava ljubav.

Sve više je bila u Moskvi, a svaki Vedranov slobodni trenutak koristili su za zajednička putovanja po egzotičnim destinacijama. 

I Vedranu je sve bolje išlo u nogometnoj karijeri. Postao je kapetan moskovskog kluba, a uskoro i najplaćeniji igrač cijele lige. Imao je i neke ponude za povratak u 'lige petice', ali Čarli nije htio iz predivne Moskve. 

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - priznao je Ćorluka u jednom intervjuu.

Franka Batelić: 'Vedran je moj najveći navijač i velika podrška'
Franka Batelić: 'Vedran je moj najveći navijač i velika podrška'

Franka je, prema vlastitim riječima, ostvarila snove nastupom na Euroviziji, a najveći navijač, iako zbog nogometnih obaveza nije mogao biti tamo, bio je baš Ćorluka, koji je za nju lobirao preko društvenih mreža.

Croatiaâ??s Franka performs â??Crazyâ?? during the Semi-Final 1 for Eurovision Song Contest 2018 in Lisbon

- Kako sam već puno puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja, za mene je velika pobjeda - rekla je Franka netom nakon nastupa.

Čarli je koji tjedan kasnije postao i prvak Rusije i onda je pred njim bio jedan od najvećih izazova karijere - Svjetsko prvenstvo u Rusiji. To je možda bila i zadnja prilika za sad 32-godišnjeg stopera da napravi zapaženi uspjeh na velikom natjecanju, a tamo ga je bodrila djevojka Franka, koje je u Rusiji postala 'domaća'.

Ćorluka je nakon osvajanja srebra u Rusiji s Vatrenima dočekan na Trgu bana Jelačića i okupilo se preko 500.000 navijača. No to nije bilo sve, Vedran je dobio još dva dočeka, u svom zagrebačkom kvartu, Sloboštini i Frankinom rodnom mjestu Rapcu.

Franka Batelić: 'Bila sam sigurna da se nikad neću udati'
Franka Batelić: 'Bila sam sigurna da se nikad neću udati'

Ovo dvoje supružnika uveseljava i čini njihove zajedničke dane ljepšim i njihov pas Oscar, koji je bio počasni gost i na njihovom vjenčanju. Inače, Ćorluka svog Oskara toliko voli da je po njemu dao izraditi tetovažu, a njihov ljubimac cijelo vrijeme uživa u pozornosti koju mu pružaju.

Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

-  Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim - kaže Franka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...