Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Franka o trudnoći: 'Ovo mi je najemotivniji period u životu'

None Foto: Instagram/kolaž 13

Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih. Toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili spot i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke, kaže Franka

Pjevačica Franka Batelić (27) prije nešto manje od dva mjeseca je na društvenoj mreži sa svojim pratiteljima podijelila sretnu vijest. Sa svojim suprugom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom (33) čeka bebu. Pjevačica i dalje neumorno radi, a pohvalila se i novim spotom. Snimila ga je u Sloveniji, u Logarskoj dolini za pjesmu 'Sve dok sanjaš'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Evo je, napokon. 'Sve dok sanjaš' je vani. Za mene je najposebnija pjesma do sad. Kad sam prvi put kod Branimira u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kad sam čula 'S tobom'. Znala sam da je ta pjesma moja, da su te note baš mene pronašle - napisala je Franka uz objavu na svom Instagram profilu, gdje je objavila kako je pjesma izašla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evo je.. napokon.. “SVE DOK SANJAŠ” je vani. ❤️✨ Za mene najposebnija pjesma do sada. Kad sam prvi put kod Branimira u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kad sam čula ‘S tobom’. Znala sam da je ta pjesma moja, da su te note baš mene pronašle. 💫 Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadrzati dalje od svih jer je to za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljivji period života. Ali, toliko sam sretna što smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. ❤️ Stihovi i melodija u kojoj se mogu pronaći svi koji VOLE. Nestrpljivo čekam vaše dojmove. HVALA CIJELOJ EKIPI —> Music: Branimir Mihaljević Lyrics: Neno Ninčević Directed by Sandra Mihaljević & Igor Ivanović Styling and creative: Jasenka Tudor Bevanda Make up: Kristina Hošnjak Hair: Marko Švenda za Salon Franić Special Effects: Mirnovec Executive producer: Siniša Bevanda #svedoksanjaš🌙 #newmusic #outnow‼️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Izgleda kako pjevačica dobro podnosi trudnoću pa joj poslovne obaveze ne stvaraju probleme.

- Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, jer je to za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života. Toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili ovaj spot i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke - dodala je Franka uz objavu. Franka nam je nedavno rekla kako će raditi sve dok joj drugo stanje to dozvoli i dok fizički može. Do Božića definitivno, a tada će odmoriti.

Foto: Instagram

Franka i Vedran u braku su godinu dana, a upoznali su se prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

Foto: Instagram

-  Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim - rekla je Franka svojedobno. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 


ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Tema: Muzika

Komentari (24)
  • Privatnost ?? pa dva dana zaredom...dajte..najte...😨😨😨

    8. 10. 2019,   12:42
  • Nek' Franka vidi kod Blake Lively kako se " taj dio sebe zadržava dalje od svih".

    8. 10. 2019,   12:46
  • Toliko taj dio sebe želi zadržati dalje od svih da je odmah objavila sve na društvenim mrežama.

    8. 10. 2019,   12:55