Obavijesti

Show

Komentari 24

Franka o trudnoći: 'Ovo mi je najemotivniji period u životu'

Franka o trudnoći: 'Ovo mi je najemotivniji period u životu'
13

Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih. Toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili spot i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke, kaže Franka

VIDEO

Pjevačica Franka Batelić (27) prije nešto manje od dva mjeseca je na društvenoj mreži sa svojim pratiteljima podijelila sretnu vijest. Sa svojim suprugom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom (33) čeka bebu. Pjevačica i dalje neumorno radi, a pohvalila se i novim spotom. Snimila ga je u Sloveniji, u Logarskoj dolini za pjesmu 'Sve dok sanjaš'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Evo je, napokon. 'Sve dok sanjaš' je vani. Za mene je najposebnija pjesma do sad. Kad sam prvi put kod Branimira u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kad sam čula 'S tobom'. Znala sam da je ta pjesma moja, da su te note baš mene pronašle - napisala je Franka uz objavu na svom Instagram profilu, gdje je objavila kako je pjesma izašla. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izgleda kako pjevačica dobro podnosi trudnoću pa joj poslovne obaveze ne stvaraju probleme.

- Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, jer je to za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života. Toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili ovaj spot i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke - dodala je Franka uz objavu. Franka nam je nedavno rekla kako će raditi sve dok joj drugo stanje to dozvoli i dok fizički može. Do Božića definitivno, a tada će odmoriti.

Franka i Vedran u braku su godinu dana, a upoznali su se prije sedam godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

-  Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim - rekla je Franka svojedobno. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33

 


ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac