Obavijesti

Show

Komentari 0

Franka s pjesmom 'Sve dok sanjaš' u finalu Cesarice

Franka s pjesmom 'Sve dok sanjaš' u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca listopada, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica.

VIDEO

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: 'Milion' koju izvodi Ivan Zak, 'Moja lipa' u izvedbi Vojka V, pjesma 'Ništa nije slučajno' koju izvode Ljubavnici, pjesma 'Sad mi reci' u izvedbi Opće Opasnosti i pjesma 'Sve dok sanjaš' koju izvodi Franka.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Sve dok sanjaš' koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

'Sve dok sanjaš' novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke. Glazbeni kritičari koji su poslušali pjesmu, kao i glazbenici koji su radili na njoj, opisali su je kao istinsku nasljednicu Frankinog velikog hita 'S tobom'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za mene najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula ‘S tobom’. Znala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle!' - rekla je Franka i dodala: -Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, to je za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života, ali toliko sam sretna što smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi: supružnici, partneri, prijatelji, roditelji, djeca - svi oni koji nekoga neizmjerno vole.-

Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević - sjajan i provjereni autorski tim. Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Video spot predstavlja predivnu priču o krugu života gledanu očima majke, a prikazanu kroz godine, tj. sva četiri godišnja doba. Styling i kreativu potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, šminku Kristina Hošnjak, a frizuru Salon Franić.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. prosinca kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit studenoga.

Podsjetimo, Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već treću godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez, koji ovim projektom dodatno promovira hrvatske pjesme, autore i izvođače.

Kao i prošle godine, najuspješniji hit birat će publika, kojoj će svaki mjesec biti predstavljeno pet hitova za koje će moći glasovati i tako odlučiti koja će pjesma postati hit mjeseca i ući u finale.

Glasovati se može putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila Cesarica te na službenoj stranici .

Ona pjesma koja osvoji najveći broj glasova u mjesečnom glasovanju nominirana je za Cesaricu i ulazi u finalni krug glasovanja koji će se održati u siječnju 2020. godine. Tada će se između nominiranih pjesama birati hit godine. Statua Cesarice bit će dodijeljena pjesmi koja će u finalnom krugu osvojiti najveći broj glasova publike.

Na prvoj dodjeli najveći broj glasova i nagradu Cesarica - Hit godine osvojila je pjesma 'Dani i godine', autora Nine Badrić i Predraga Martinjaka, u izvedbi Nine Badrić. Cesaricu 2018. osvojio je Petar Grašo s pjesmom 'Ako te pitaju' koju autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić.

Tko će biti dobitnik Cesarice 2019. ovisi samo o publici, a to ćemo saznati na završnoj svečanosti treće dodjele nagrada Cesarica koja će se održati 21. siječnja 2020. godine.

Odabir pjesama i kriteriji izbora detaljno su pojašnjeni u Pravilniku nagrade koji se nalazi na službenim stranicama gdje možete pratiti i sve ostale informacije i novosti o Cesarici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac