Obavijesti

Show

Komentari 92

Frankfurt je gorio do šest sati ujutro: Hrvati pjevali cijelu noć

Frankfurt je gorio do šest sati ujutro: Hrvati pjevali cijelu noć
113

Jedno od najvećih okupljanja hrvatskih iseljenika u inozemstvu otvorila je grupa Vigor, nakon čega su se svi prisjetili preminule legende Olivera Dragojevića koji se uvijek odazivao na koncert u Frankfurtu

VIDEO

Na desetu 'Hrvatsku noć u Frankfurtu' stiglo je deset domaćih zvijezda: Jelena Rozga, Grupa VigorMate Bulić (61), Miroslav Škoro (56) , Crvena jabuka, Maja Šuput(39), Prljavo kazalište, Lidija Bačić (33) , Mate Mišo Kovač (77) i Mladen Grdović (60).

Izvođači odali počast Oliveru, Škoro zapjevao za domovinu
Izvođači odali počast Oliveru,  Škoro zapjevao za domovinu

Hrvati, ponajviše iz Njemačke, ali i iz ostatka Europe, 'zapalili' su Fraport Arenu. Vijorile su se zastave, iz sveg srca su se pjevale hrvatske pjesme, a fešta je trajala sve do šest sati ujutro. Može se reći da je Frankfurt gorio od uzbuđenja i atmosfere cijelu noć.

Frankfurt: Mate Bulić održao koncert na Hrvatskoj noći

Mišo Kovač je u pratnji supruge Lidije (45) uveličao jubilarnu 10. Hrvatsku noć u Frankfurtu. Iako s godinama slabije pokretan, Mišo se nakon kolega glazbenika uspeo na pozornicu u Fraport Areni u pola 2 ujutro i preuzeo mikrofon.

- Bio sam davno ovdje. Puno se u međuvremenu napravilo i uredilo u Frankfurtu - komentirao je. Već nakon prvih taktova pjesme ‘Poljubi zemlju’, nije morao ni pjevati. Zavladala je euforija. Dvanaest tisuća ljudi pjevalo je u glas njegove hitove, a on je po tko zna koji put samo dizao ruke.

Novo mesto

Žalio se Mišo i na vrućinu, skidao sako, pridržavao za stalak od mikrofona te par puta sjedao na povišenje ispred bubnjara, ali nije htio da ga umor nadvlada. Brižna supruga Lidija pratila je svaki njegov pokret iz prvog reda pokraj bine.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Zagreb maraton Frankfurt: Prljavci rasplesali publiku u Faraport areni
113
| Foto: Pixsell/Matija Habljak

- Osjećaj kad publika krene reagirati je neopisiv jer treba doprijeti do čovjeka i njegove duše - rekao je Mišo. Dodao je kako je rijetko da pjevač u njegovim godinama još uvijek ‘vlada’ na sceni. Na hitove poput ‘Ostala si uvijek ista’ legendi su zasuzile oči, a publika ga je podržala svjetlima mobitela i upaljačima.

Novo mesto

Nakon sat vremena nastupa, krenuo je prema garderobi, a fanovi su ga opkolili u hodniku Arene. Supruga Lidija držala ga je pod ruku i odvela do garderobe. Ona mu je, kako tvrdi, velika podrška i oslonac.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Noć Hrvata 02:45

Jedno od najvećih okupljanja hrvatskih iseljenika u inozemstvu otvorila je grupa Vigor, nakon čega su se svi prisjetili preminule legende Olivera Dragojevića koji se uvijek odazivao na koncert u Frankfurtu.

- Prijatelju uvijek ćeš nam faliti. Kako prazan je svijet, iako je umro samo jedan čovjek. Legende žive vječno. Ostavio si trag u beskraju, bio i ostat ćeš najveći, hvala za tvoje lipe note, naš jedan i jedini. Hvala ti za sve ove lipe godine, nikad te nećemo zaboraviti. Mirno more naš morski vuče. Počivao u miru Božjem - glasilo je posljednje zbogom iz Frankfurta, a zatim se najjači pljesak prolomio cijelom arenom. Na pozornicu je zatim došao dobro raspoloženi Miroslav Škoro.

Frankfurt: Miroslav Škoro zabavljao posjetitelje Hrvatske noći

- Nešto sam malo bio bolestan i nisam pjevao tri mjeseca. Rekli su mi doktori da ne bi trebao još pjevati , ali evo me ovdje s vama - rekao je Škoro pa zapjevao ‘Sve poštivam, svoje uživam’. Škoro je pričao viceve na pozornici i nasmijavao publiku. Našalio se kako će pokloniti Golfa 2 onome tko izdrži do kraja nastupa.

Frankfurt: Miroslav Škoro zabavljao posjetitelje Hrvatske noći

Kad je Škoro zapjevao ‘Ne dirajte mi ravnicu’ publika je upalila upaljače, a emocije su bile na vrhuncu. Zapjevao je i svoju pjesmu 'Domovina', a publika je pokazala transparente za Vukovar. Žera (54), pjevač Crvene Jabuke, je strpljivo pozirao s fanovima. Obožavateljice su ga okupirale kad je završio s nastupom.

Nastup grupe Vigor na Hrvatskoj noći u Frankfurtu

Crvena jabuka je najavila da za par dana izlazi 16. studijski album ‘Nokturno’. Pjevač Žera, koji se pojavio u zanimljivom odijelu, se našalio na račun vlastitog stila.

Frankfurt: Grupa Crvena jabuka nastupila na Hrvatskoj noći u Franfurtu

- Sigurno mi ga nije skrojio Modni Mačak - odgovorio je na pitanje tko mu je stilist. Nakon Crvene jabuke, publiku je zapalila Jelena Rozga. Kada je pjevala Magazinovu pjesmu ‘Ti si želja mog života’ publiku je snimala na svoj mobitel. Cijela dvorana pjevala je s njom.

Frankfurt: Jelena Rozga nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

- Sebe slušam svaki dan, pa volim čuti publiku dok pjeva - rekla je Splićanka.

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama