Obavijesti

Show

Komentari 28

Frcale su iskrice između Nives i Marka: Skoro su se i poljubili

Frcale su iskrice između Nives i Marka: Skoro su se i poljubili
8

Bravo za vas dvoje, bili ste seksi, samouvjereni, jako dojmljivo. A Marko ima najbolje noge ovog show, rekla je članica žirija Indira Levak, a s njom se složio i Igor Mešin...

VIDEO

U drugoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na pozornici je nastupila i članica žirija Nives Celzijus (38). S glumcem Markom Braićem pjevala je pjesmu 'Senorita'. Nives je bila Shawn Mendes (21), dok je Marko glumio Camilu Cabello (23). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Nastup je bio senzualan. Marko je imao odjevenu crnu haljinu s otvorenim leđima i dubokim dekolteom. 

- Bravo za vas dvoje, bili ste seksi, samouvjereni, jako dojmljivo. A Marko ima najbolje noge ovog showa - rekla je članica žirija Indira Levak (46).

Ni Igor Mešin (52) nije imao negativan komentar.

- Bili ste odlični, senzualnost je prštala. Marko, nemoj me krivo shvatiti, ali imaš nešto žensko u sebi, što si večeras izvukao, a ima i Nives nešto muško u sebi - rekao. 

Pred kraj nastupa Marko i Nives su se približili jedno drugome i izgledalo je kao da će se poljubiti na pozornici, ali to se nije dogodilo. 

Nives se ovim nastupom prisjetila kako je njoj bilo dok je nastupala u jednoj od prethodnih sezona iz koje je izašla kao pobjednica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin