Obavijesti

Show

Komentari 251

Freddie mi je masirao noge dok smo ležali na kauču s mačkama

Freddie mi je masirao noge dok smo ležali na kauču s mačkama
6

U kinima trenutno igra Bohemian Rhapsody, biografski film o životu legendarnog frontmena grupe Queen, Freddieja Mercuryja, a prati i pjevačeve najveće ljubavi

VIDEO

Bohemian Rhapsody, aktualni filmski kino hit o životu legendarnog frontmena grupe Queen, Freddieja Mercuryja, u ljubavnom se smislu fokusirao na pjevačev odnos s dvije osobe. Mary Austin, pjevačevom zaručnicom te Jimom Huttonom, Mercuryjevim  partnerom s kojim je bio sedam godina u vezi. Ipak, sam film je izostavio mnoge važne detalje vezane uz Freddiejev život i njegove odnose. 

Mary Austin Mercuryja je upoznala 1969. godine, tada kao 19-godišnjakinja, dok je pjevaču bilo 24 i iako se bavio glazbom, od statusa planetarno popularne rock zvijezde bio je poprilično udaljen. 

- Nije bio sličan nikome koga sam otprije znala, prštao je od samopouzdanja - izjavila je Austin 2013. za Daily Mail te priznala kako ju je kod Freddieja privukao njegov pomalo divlji, rokerski look. Par je ubrzo započeo vezu, a u filmu je ulogu Austin odradila Lucy Boynton (24). Mercury je Austin zaprosio na Božić 1973. godine, a svoju privrženost iskazao joj je i baladom 'Love of My Life', čiji dio možete čuti i u filmu. Ipak, do vjenčanja nikada nije došlo jednom nakon što joj je Mercury povjerio svoje biseksualne sklonosti, no ostali su vrlo bliski, a pjevač je bivšoj zaručnici i kupio kuću te uvijek o njoj govorio biranim riječima. 

Freddie Mercury: Kršio je sva pravila kako bi postao legenda
Freddie Mercury: Kršio je sva pravila kako bi postao legenda

- Nitko mi ne može zamijeniti Mary, za mene je naš odnos kao brak jer vjerujemo jedno u drugo - rekao je 1985. u intervjuu Mercury. 

Mary Austin kasnije se vjenčala te dobila djecu, a o Mercuryju je brinula nakon što mu je dijagnosticiran AIDS. Po pjevačevoj smrti naslijedila je dio njegovog imetka, a vjeruje se da lokaciju njegovih posmrtnih ostataka zna jedino Austin, baš kako je Freddie i želio. 

U Mercuryjevoj oporuci našlo se i ime Jima Huttona, njegovog dugogodišnjeg partnera. kojeg u filmu glumi Aaron McCusker (39). I dok u filmu možete vidjeti Freddiejev flert s Jimom na kućnom tulumu, u stvarnosti je pjevačev partner bio irski frizer, a upoznali su se u londonskom gay baru 80-ih. Nije to bila ljubav na prvi pogled, no kasnije su započeli vezu koja je potrajala sve do smrti frontmena Queena 1991. godine. 

Hutton je s vremenom preselio u pjevačevu rezidenciju Garden Lodge, iako Freddie nikada javno nije obznanio svoju homoseksualnu stranu. Njegovom partneru to nije smetalo, no prepirki i svađi je bilo. 

- Vidio sam ga s drugim muškarcem u klubu u kojem smo se upoznali, rekao mi je da je učinio to da me napravi ljubomornim - ispričao je Hutton svojedobno za Times. 

Privatno, Freddie je bio potpuno drugačiji od persone showmana koju je na pozornici tako vješto izgradio. 

- Volio je svoje mačke. Ležali bismo na kauču, Freddie bi mi masirao noge i ispitivao me kako mi je prošao dan - priznao je Hutton, a nakon pjevačeve smrti napustio je rezidenciju, no ne svojom voljom. Mary Austin dobila je pravo na nekretninu, a Jim se vratio kući u Irsku potpuno slomljen njezinom odlukom da ga izbaci iz kuće. Hutton je 1995. godine napisao knjigu o svom odnosu s Freddiejem, jednostavno naslovljenu 'Mercury i ja', a preminuo je od teške bolesti 2010. godine. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja