Obavijesti

Show

Komentari 12

Frendice nakon snimanja: Fran pozirala s mamom iz 'Dadilje'

Frendice nakon snimanja: Fran pozirala s mamom iz 'Dadilje'
5

Punih dvadeset godina prošlo je od završetka snimanja serije 'Dadilja' koju i danas obožavaju milijuni ljudi diljem svijeta. Glavna glumica serije nedavno se fotografirala sa svojom televizijskom mamom.

VIDEO

Fran Drescher, koju cijeli svijet pamti po ulozi dadilje u istoimenoj seriji, danas ima 61 godinu, a njezina televizijska mama Renee Taylor nedavno je proslavila 86. rođendan. Dvije dame ostale su frendice nakon snimanja serije, a Fran se na Twitteru pohvalila da je bila na premijeri jedne Reneeine predstave.

King Kong Broadway Opening Night Arrivals

Fotka je oduševila sve Franine pratitelje na Twitteru i u mnogima probudila nostalgiju za kultnom serijom i simpatičnim Fran i Sylvijom Fine.

- Uopće se niste promijenile. Još ste dadilja i mama iz naše omiljene serije - složili su se mnogi obožavatelji.

Serija Dadilja snimala se i prikazivala od 1993. do 1999. godine. U Hrvatskoj se prikazivala nešto kasnije, a brzo je postala jedna od omiljenih humorističnih serija. Fran Drescher nedavno je priznala da je za vrijeme snimanja serije bila napadnuta i silovana te da joj mnoge epizode serije vraćaju bolne uspomene.

internet

Fran je do kraja snimanja serije bila u braku s Peterom Marcom Jacobsonom (61), jednim od autora 'Dadilje'. Nakon razvoda on je objavio da je homoseksualac. Fran se više nije udavala, no njih dvoje ostali su bliski prijatelji.

Nakon snimanja 'Dadilje' izborila se s rakom dojke, a svoju priču danas dijeli s milijunima mladih žena. Piše knjige i bavi se aktivizmom te humanitarnim radom.

Pokretanje videa...

01:13

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...