Obavijesti

Show

Komentari 0

Frontmen Kojota: Žao mi je što žena i ja nemamo petero djece

Frontmen Kojota: Žao mi je što žena i ja nemamo petero djece
2

Glazbenik Alen Marin s Kojotima se vraća na scenu i snima album, a tvrdi kako se danas porocima više predaju pjevači narodnjaka nego rokeri. Sa suprugom odgaja dvije kćeri

VIDEO

Glazbenik Alen Marin (44), frontmen benda Kojoti, poznat je i kao prva medijski eksponirana ljubav pjevačice Severine Kojić (45), s kojom je hodao devedesetih. Gotovo 20 godina nakon toga Kojoti su ušli u studio i ponovno snimaju.

- Tad smo bili vrlo mladi dečki i neke druge stvari su nam bile prioritet. Voljeli smo se zabavljati. Danas pristupamo glazbi zrelije, odgovornije, ozbiljnije i studioznije. Prije smo radili stihijski. Ali bili smo vrijedni kao i danas. Tad smo snimili tri albuma u tri godine – kaže Alen, koji već neko vrijeme radi kao tehničar rasvjete u Zagrebačkom kazalištu mladih. Oženjen je glumicom Goranom Marin (48) te odgajaju kćeri Hedu (18) i Piju (9).

- Gledajući njih dvije, malo mi je žao što nemamo petero djece. Kad se Heda rodila, uzeo sam porodiljni dopust, koristio ga šest mjeseci dok je još bila mala. Patrijarhalno smo društvo, pa su mnogi to doživljavali kao neuobičajenu i neprirodnu stvar - rekao je roker.
Uvjeren je kako je rokerska scena u Hrvatskoj i više nego živa te vrlo kreativna.

- Pozornica je nekima svojevrsni afrodizijak. Narodnjačka scena čak i više prakticira seks, droge i rock’n’roll. Ne stoji rock loše, samo su se kroz brzinu, dostupnost, nekako ljudi ulijenili. Što se tiče moje generacije, uvijek smo istraživali i isprobavali novosti - kaže glazbenik, koji je i tijekom pauze u bendu Kojoti radio projekte sa strane. Ne voli se osvrtati na svoju mladenačku vezu sa Severinom.

'Imali smo burnu mladost, a sad inspiraciju tražim u svakom danu i emociji'

- Ona je vrlo popularna i karizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizirali, ali da su se mnogi ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom, to je istina. Bilo je tu tragikomičnih situacija - priznao je Marin.
Veseli se koncertu u zagrebačkoj Tvornici, koji je zakazan za 9. prosinca.

- Izlazi nam luksuzni box set u kojem se nalaze tri albuma. Na njemu će biti i demosnimke s pjevačem koji je bio prije mene. Svirat ćemo i nove pjesme - zaključio je glazbenik.

Kojoti su se, nakon 17 godina, vratili u studio kako bi snimili tri nove pjesme. Sve su snimali u studiju Mateja Zeca, gitariste grupe Let 3 u Rijeci. Redatelj Dalibor Barić napravio je video za pjesmu 'Mi ne pripadamo tu', a izašao je i spot za singl 'Nova riječ'. Objavili su dva singla u tjedan dana kako bi se publika upoznala s novim materijalom prije koncerta. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu