Obavijesti

Show

Komentari 0

Fun Park Biograd predstavlja vrhunsku zabavu u srcu sezone

Fun Park Biograd predstavlja vrhunsku zabavu u srcu sezone

Koncerti, rođendansko slavlje s besplatnim ulazom, atraktivne nagrade, tematski partiji, vatrometi, mnoštvo pustolovina i atrakcija dovoljna su garancija za nezaboravni provod koji vas čekaju u Fun Parku Biograd

VIDEO

Prema vrhuncu sezone u petu brzinu ubacio je naš najveći tematski park i ponudio svojim posjetiteljima široku paletu zabavnih sadržaja. Vrhunska zabava za sam vrhunac sezone, a i drugi rođendan Fun Parka Biograd očekuje sve posjetitelje i nemojte reći da vas nismo upozorili na fun overdose!!

Prošlogodišnja rođendanska proslava oduševila je preko šest tisuća posjetitelja željnih zabave i adrenalina. Pjena partiji, predstave i nastup Zaprešić Boysa koji su zajedno zapjevali s publikom navijačke hitove protekla je u znaku Vatrenih. A ove godine očekuju nas tri vikenda prepuna dobrog provoda i nezaboravnih pustolovina, a uz sve to, moći ćete još i dobro zaplesati!

Soul vožnja sa Soulfingersima 26.07.2019.

Za sam uvod očekuje nas Soul Ride s fantastičnim Soulfingersima i hrvatskom kraljicom soula Valerijom Nikolovskom. Prije samoga koncerta, žestoko će se krenuti s najluđim vožnjama već u popodnevnim satima i animacijama, a atmosfera će se dodatno zapjeniti već u 20:00 h kada sve prisutne čeka najluđi pjena party i zumba dance na obali!

U 21:00 sat kreću energični Soulfingersi poznati po svom odličnom scenskom nastupu i fantastičnim izvedbama najboljih soul i pop hitova. Ovoga puta u posebno zabavnom ambijentu dići će na noge i one koji su odlučili odmoriti jer energija Soulfingersa naprosto vuče na plesni podij! Nakon pjesme i plesa slijedi spektakl vatrometa.

Veliko rođendansko slavlje sa slobodnim ulazom i atraktivnim nagradama koje će izvući nova maskota Fun parka Biograd - sredozemna medvjedica Funny

S preko 6000 posjetitelja u atmosferi kakva se nije mogla ni zamisliti Fun Park Biograd proslavio je lani svoj prvi rođendan. Nakon dvije godine dobre zabave ovoga puta ekipa Fun Parka Biograd odlučila je uz odličnu zabavu za svoj rođendan i razveseliti posjetitelje slobodnim ulazom (atrakcije se plaćaju zasebno ili jednodnevne ulaznice za sve vožnje).

Ali to nije sve! Osigurana je i velika nagradna igra za sve kupljenje cjelodnevne ulaznice. Zato će se na ovoj velikoj rođendanskoj zabavi isplatiti voziti, jer za svaku kupljenu cjelodnevnu ulaznicu dobivat će se kupon koji vam može donijeti vrijedne nagrade! Izvlačenje dobitnika održat će se na glavnoj pozornici, gdje će vam vesela maskota Funny, prava dalmatinska medvjedica u 22 sata podijeliti i vrijedne nagrade: sezonske ulaznice za 2020. godinu (3 dobitnika) i glavnu nagradu 3500 kn (1 dobitnik). Preslatka dalmatinska medvjedica Funny nastala po ideji Fun park Biograd tima po prvi puta će mahnuti svojim perajama upravo na ovom velikom rođendanskom partyu. Neobično zabavnog izgleda s dalmatinerskim krznom i mornarskom kapom svim ljubiteljima zabavnih vožnji i dobrog provoda poslati će pozdrave iz Dalmacije i pozvati ih u zabavni svijet Fun Parka Biograd! Uz primamljive nagrade čekaju vas zabavne avanture, lude vožnje, zumba i prava disko plesna groznica u 21 h uz DJ Machonnija. Naravno, ni gastro poslastica neće nedostajati, kao ni koktela i osvježavajućih pića, a sve će se zaokružiti velikim svjetlosnim šlagom na torti - spektakularnim vatrometom u 23.00 sata koji će izvesti najbolji majstori paljenja neba – ekipa Mirnovec pirotehnike! Za nove avanture i zabavu bez granica najzabavniji rođendanski tulum otvara svoja vrata već od 15:00 sati!

Veseli Bouble Trouble party s vodenim mjehurićima i live nastupom popularne Domenice!

Jeste li se ikad našli u centru zabave okruženi vodenim mjehurićima, atraktivnim pustolovinama i još dobro zaplesali? Ovo osvježavajuće iskustvo priuštit će vam Fun Park Biograd 09.08.2019. kada će sve atrakcije raditi punim pogonom i zapljusnuti vas valovima dobrih vibracija! Proživite sve pustolovine koje ste mogli gledati na filmskim platnima. Otkrijte jurski svijet i pozdravite se s T-Rexom, provozajte se kroz divlji zapad, prođite hrabro kroz kuću straha i doživite bliski susret treće vrste na Alienu! Za dodatno osvježenje tu su vodene atrakcije; pljusnite s Atlantisom u bazen, provozajte se u malim čamcima i još dodatno rashladite ekipu. U piratskom zaljevu nećete ostati suhi jer vas osim vaših protivnika čeka i skrivena ekipa s kopna vodenim špricajućim topovima.

Iza ovakvih avantura ništa vam drugo ne preostaje nego da se uz plesne ritmove popularne Domenice zaigrate s nestašnim balončićima od sapunice i polovite ih koliko god možete! Jer vidi se iz našeg aviona (Skyflyera) da se Fun Park Biograd i zabava vole na sva zvona!!!

I ovoga puta za samo finale čeka vas spektakl vatrometa najbolje ekipe u regiji – Mirnovec pirotehnike. Radno vrijeme od 15-24 sata!

Tri tjedna puna dobre zabave dovoljna su garancija da se odmah spremite za nove pustolovine, jer kako kažu dan bez smijeha i dobrog provoda je uzaludno potrošen dan! A još kad vas čekaju i dodatni bonusi na vaše dobro raspoloženje, vrijeme je da odbacite brige i zakoračite u zabavni svijet našeg najvećeg tematskog parka!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac